Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » stř bře 03, 2010 2:26 pm

Molly: jasně, budou zásluhy. zvedne se. no, jde to i blíž, ale co se dá dělat... jdeme se teda polidštit tou prací. koukne na Morfa. chceš mejt, nbo pozorovat, jak to schne? mě to utírání připadá nehygienický... galantně nabízí. stejně rozjedeme i myčku...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 03, 2010 2:31 pm

Sam: Pustíme myčku a budeme poslouchat, jak hučí...a hrnce umeju. Nechám si to od tebe zkontrolovat.+ Zvedne se taky jde do kuchyně a začne si to tam organizovat po svém.+
Jak moc blíž by sis to představoval, Same?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř bře 03, 2010 2:35 pm

Molly: hádej, můžeš třikrát. a sedni si na zadek a dej si ještě kafe. máš jedinečnou šanci mě pozorovat při práci... vyšoupne jí bokem k židli. a jde to vyřídit. i když jsi ta žena se vším, co to obnáší, stejně nevíš, kam co patří, i když je to kuchyně... dojde jim ještě pro kafe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 03, 2010 2:37 pm

Sam: +Neochotně se usadí.+ Tak dobře, šéfe. Předveď, co umíš. Začínám mít pocit, že jsi tady za domácího skřítka...a nebo, že tady všemu velíš? + Pohladí ho po zadku, jak jde kolem ní.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř bře 03, 2010 2:41 pm

Molly: jsem přirozeně vůdčí typ. usměje se. Et s Morfem vařili, ti další dva se šli vyvenčit protočí oči. což si od Tir vyberu ještě... no a my to tu sfouknem a půjdme hajat... udělá oči. ty mi zazpíváš, předneseš něco chmurných veršů, prostě mě uspíš nějak krásně... jak mu sahá na zadek, jenom zavrní.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 03, 2010 2:47 pm

Sam: Přednášet budu, to jsem slíbila, ale zpěv po mně nechtěj. To bys už nemusel usnout vůbec. A na ty dva se nezlob, oni jsou ještě ve vývinu. + Usmívá se a jde nakonec taky pomáhat, aby ta zbytečná práce byla už za nimi.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř bře 03, 2010 8:14 pm

Sam: +Plete se mu do cesty a chmurně přednáší Baudelaira+: Ty božstvo, bizarní a hnědé jako noc, jež voníš muškátem a trpkou vůní havan, ty dílo vodníka, ty dílo Fausta savan,...a nebo třebaStůl plný bilancí a nedopsaných vět, kde leží dopisy jak zavržení psanci a kde jsou kadeře, stočené do kvitancí..... Co bys radši?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 8:35 am

Molly: tak bizardní božstvo? to mi ještě žádná neřekla... koukne po ní. mám chuť se pokřižovat a odříkat pí na 16 desetinných míst... co tě bere, najádo? vždyť to je horší než Eternitina pubertální básnířská tvorba... pantomimicky předvádí, jak ho těžká a závažná slova srážejí k zemi, až leží na podlaze u jejích nohou. raději zpívej, když to bude falešně, alespoň se pobavím... tohle, v kuchyni, u nožů... to by skončilo podřezáním... kouká na ni ze spoda a chytá ji za kolena.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 10:39 am

Sam: To je mudlovská poesie a dost slavná, techniku!...+Snaží se mu vysmeknout a tváří se, že ho zašlápne.+ Vážně chceš, abych zpívala? Nebylo by to lepší s doprovodem nebo druhým hlasem.+ Dost se chichotá, protože jí to lechtá, jak jí šahá na nohy.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 11:52 am

Molly: ale no jo, jenže ti básníci většinou špatně skončili... buď jim hráblo, což mě nepřekvapuje, a skoncovali to sami, nebo skončili v nemoci, bídě, zneuzaní, nebo na šibenici... plazí se jí rukama po stehnech. to je ale veselo... abys nerušila atmosféru, zapěj taky chmurně - třeba žalmy z 12. století - já se přidám... sedne si a hlavu jí strká pod sukně. doprovod nevím, ale zpívala bys s dopomocí? začne ji lechtat.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles