Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 2:03 pm

Sam: +Málem vyletí z kůže, protože je hrozně lechtivá, snaží se mu odstrčit ruce a svíjí se smíchy.+ Jsem myslela, že když to bude hodně pochmurné, že se to nádobí umeje ze zoufalství samo. +Snaží se ho odstrčit dřív, než na něj smíchy upadne.+ Pod mojí sukní žádný noty nenajdeš...koukej se přidat druhým hlasem...znám jeden takový pěkný chorál...+A protože obvykle zpívá poměrně hlubokým altem, hrůzostrašný nápěv zazní v celé své kráse.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 2:08 pm

paralizován zpěvem ji přestane lechtat. ne najáda, ale siréna... teda Siréna opraví se. jasně, dejme ještě jeden gregoriánský... to mě rajcuje! zvedá se na nohy. a zapojí se sám vůdčím hlasem ku zpěvu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 2:19 pm

Sam: +Musí se opřít o kuchyňskou linku, neboť se dusí smíchem, ale přidá se k němu. Jde jí to hůř, protože nemůže smíchy popadnout dech.+ Same....počkej.....já už nemůžu...vyděsíme havrany....vyženeme myši z děr.....+je to horší, než když jí lechtá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 2:26 pm

Molly: havrani jsou kovaní a myši tu nemají co dělat! nerada gregoriánsky chorál? (pozn. autora: a víš vůbec, jak v něm je "rozerván a zmítán" dobrej?) blíží se k ní pomalu. tak snad něco od Wagnera? abychom to neměli zadarmo... a spustí nějakou tunovou depresivní a monumentální melodii. akorát to bez těch nástrojů není úplně ono.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 2:31 pm

Sam: (To teda nevím...ráda se nechám poučit...předpokládám, že jako ve všem perfektní :P ) Jo, Wagner je dobrej...Bludnýho Holanďana jsem v opeře viděla čtyřikrát...+přidá se k němu, ale fakt že bez nástrojů to zní poněkud plitce. +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 2:38 pm

Holanďan? :shock: :lol:

Molly: copak ten, ale Prsten Nibelungův... to se nedá přežít... začne se chchtat a taedy nezpívá. nalepí se na ni, stojící u linky. to byla krááása! Et s Morfem raděj někam utekli, hele...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 2:41 pm

Co máš proti Bludnýmu Holanďanovi? To je dobrej nářez! :lol:

Sam: +Vykoukne vedle do pokoje.+ No jo, tak jsme nevyhnali myši, ale pány domácí. Ještěže o nás nevědí u smrtijedů - používali by nás jako zbraň hromadného ničení. +Obejme ho kolem pasu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 2:49 pm

( :) ale nic, bludnej dobrý. to byla taková přidrzlá osobní narážka... jako že synchronicita...)

Molly: já s ze smrtijedů nic nedělám. když se chovají slušně, ani mi nevaděj. chytí ji za zadeček. culí se a kouká jí do očí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 04, 2010 2:53 pm

(Jo, už tomu rozumím... :lol: ...ach jo, to moje vedení...no jo, no :? )

Sam: +Usmívá se tak hezky, že si Molly připadá zhypnotizovaně. Jenom mu pomalu přejede rukou po zádech.+ Je čas na matematicko- fyzikální tabulky? +Zeptá se poněkud zmateně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 04, 2010 2:57 pm

Molly: ne. políbí ji. dost bylo umění a věd. teď je čas na čokoládu a šuplík s trenýrkama... políbí ji znovu a důkladněji.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles