Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod yohannka » sob bře 06, 2010 6:30 pm

mf! +chytne se ho za košilu+ za žádným doktorem nejdu! Radši mi pomožte do postele +kníkne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » sob bře 06, 2010 7:25 pm

Jedině když mi slíbíte, že se pořádně najíte! +přísně se na ni podívá a nádherně voní kolínskou a je hladce oholen+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned bře 07, 2010 11:29 am

hezky.. voníte +trochu se natáhne aby to vočuchla+ to je něco.. známýho...mm co? jo jasně že najím! jím furt!
(stejně by mě furt zajímalo jak vypadá. si ho nějak nedovedu... představit.. i když možná je to lepší)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » ned bře 07, 2010 12:11 pm

+joo to by chtěl taky vědět každý+
to je...úplatek..+uculí se - ten parfém+ ale pořádně se najíte! osobně na to dohlédnu! +položí ju opatrně do postele, přikryje a de pro jídlo+ a ani se nehněte!
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned bře 07, 2010 1:58 pm

to jsou moc pěkný úplatky.. počkejte.. +eště ho vočuchá+ fakt pěkný... moc pěkný.. já na to dojdu, co je to za značku, určitě to znáám +pustí ho a uvelebí se v postýlce+ a čokoládu bych prosila!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » ned bře 07, 2010 2:18 pm

+jenom se ušklíbne+ tak až na to dojdete..dejte mi vědět... - čokoládu? vy nejste zrovna nerozmazlená...+ale seběhne dolů a buzeruje kuchařa aby mu dal nejlepší jídlo - a pro dva+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned bře 07, 2010 5:00 pm

mm.. že by nějakej adias? old spice? +přemýšlá a skočí za ní dpo postele malý kotě, tak si ho tam schová pod duchnu nenápadně, aby ho Ben neviděl+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » ned bře 07, 2010 11:20 pm

+nenene....ale dozvíš se to... - vyběhne nahoru, rozkopne dvéře - vůbec se s tím nesere- a nakráčí s jídlem dovnitř a položí ho vedle ní+ váš kuchař má nějakou úchylku na papriku? nabídl mi ji nejmíň pětkrát!
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon bře 08, 2010 11:01 am

už vím! Hugo Boss! hele to sou moje dveře... +zamumlá a kotě jak ucítí jídlo tak vystrčí hlavičku z podpeřiny+ jenom pětkrát? A... jenom nabídl? Ste si jistej, že vám ju nedal do kapsy třeba? Asi nemá svůj den... hezky to voníí, děkuju +posadí se na postýlce+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » pon bře 08, 2010 11:10 am

+sobě to dá na stolek a jí na klín+ nene, boss taky ne, ačkoliv..+uculí se samolibě+ ta by se ke mně taky hodila.
vaše? +podívá se na dveře+ že je nemáte podepsaný....
Proč by mi dával papriku do kapsy? Neměl by se léčit?
+pustí se do toho+ Kur-va! +zašklebí se+ co dělá paprika v hráškové polívce? +znechuceně ji odsune a de na řízek, prvně ho opatrně ochutná a pak spokojeně jí dál - tam to Tom už asi nestihl propašovat+
Benjamin McKenzie
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje