Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » ned bře 07, 2010 9:21 pm

Asher:*koukne směr k těm dvěma v objetí* jo, to jo...*přikývne* to jste všichni tak pohybově nadaní nebo máme štěstí na to, poznávat zrovna vás, lepší?*nakloní se k němu na chvilku, jako by se ptala na něco tajného a pak pošle práznou sklenici po baru a dostane další - plnou - za chvíli asi odpadne pod bar, tímhle tempem:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 07, 2010 9:22 pm

+spustí ruce z jeho dlaní a dá mu ja na pohupující se stehna a stiskne mu zadeček, zakloní hlavu opřenou o jeho hrud a pohlédne na něj+ nepouštějte mě +sotva pípne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 9:25 pm

Wen: ano slečno. Přikývne a ukáže na víno. Dal jsem si víno. Chcete ochutnat? Nabídne jí s úsměvem, ale přece jen trochu nejistě. Nejistota je holt jeho přirozenost.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Aubrey » ned bře 07, 2010 9:25 pm

*hlas se mu trochu zastře chtíčem, když ucítí její ruce na svém pozadí* to ani nemám v úmyslu...*nepovolí objetí, jen jí prsty jedné ruky lehounce přejíždí po odkryté kůži až nahoru na šíjí a polštářkem ukazováčku ji přejede měkce po krkavici*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Styx » ned bře 07, 2010 9:28 pm

Asher: +otočí se po známém hlase a setká se blankytnou modří studených očí, srdce se jí na zlomek vteřiny zastaví, její rty se ale zvlní v zářivém úsměvu, za žádnou cenu nedává najevo vnitřní pocity, tu radost mu nedopřeje+ Díky, drahý Ashere, spala jsem opravdu skvěle. Ten náš poslední rozhovor byl velice... poučný +skloní zrak do sklenice+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 07, 2010 9:31 pm

Nath: +usměje se+ Ne já mám absint. To je dobře, že jsi byl hodný. +rukou mu vjede do vlasů a lehce je prohabuje za ouškem+ Pro ty hodný vždycky něco mám. Za odměnu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 07, 2010 9:31 pm

+jeho dotek na krčku ji pálí a zároveň jí z něj mrazí. Je si jistá tím, jak se mu její kůže vybízí, ale to vzrušení, ta nejistota se jí hrozně moc líbí. Otočí se mu v náručí, takže mu stojí čelem a rukou mu zajede přes šíji do vlasů, druhou ruku nechá jakoby jen tak na zadečku. Oči má sklopené na pevný hrudník zkoumá každý milimetr jeho kůže. Neví jak je to možné, že ještě stále tančí, ale je to tak+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned bře 07, 2010 9:35 pm

Man: No do jisté míry všichni. To víte magie, moc a tak. Mávne tak všeobecně rukou. Jenže tady jsou jen ti nejlepší. Usměje se ďábelsky. Jean-Claude by nic jiného nestrpěl.
Styx: To jsem moc rád. Usměje se. Je mu jasný, že kecá, páč slyší co vyvádí její srdíčko:) Opravdu poučný? A copak jste se naučila. Nakloní se k ní blíž.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Aubrey » ned bře 07, 2010 9:36 pm

*no jo, výhoda tance ve Slastech:)..když se mu v náručí protočí, pocítí touhu ji sevřít pevněji..ochutnat...dravec pod povrchem vibruje, ale ovládá se...spokojeně se ušklíbne jak cítí její ruku na svém zadku, lehce se opře líčkem o její hlavu a pomalinku klouže rty po boku její tváře a na čelist, lehce, skoro jakoby nevědomě, ovšem přitahován písní její krve pulzující v žilách*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 9:39 pm

Wen: Přitiskne se k její ruce a dívá se jí do očí. Opravdu? Odměnu? Očka se mu rozzáří jak fialkové žárovičky. Pořád je tak trošku dítě no. Dítě, který má rádo nebezpečný hry:)
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti