Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 07, 2010 10:54 pm

vadí +uculí se+ pro tebe, už jen Syriana +jak jde ke stolečku ještě se trochu zavlní v bocích, sedne si přehodí nožku přes nožku a zase si jenom usrkne vína+ vážím si toho, že jsi nezneužil situace +dívá se na něj, ale spíš na krk než do očí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » ned bře 07, 2010 11:02 pm

dobrá..Syriano, když si to přeješ...*usměje se spokojeně* to jsem rád, že to umíš ocenit...já zase mám rád lidi, kteří si uvědomují svou situaci tady..a pak..tobě bych nemohl ublížit...*usměje se tak nějak všeříkajícně*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 11:06 pm

Wen: Naprosto jasné, slečno. Přikývne a pak se zamyslí. Ale malinko jsem možná přece jen zlobil. Zadívá se na ni a nakloní hlavu na stranu.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 07, 2010 11:06 pm

Víš, jsem přece v klubu plném upírů, a at se mi to líbí nebo nelíbí, vy máte moc + nechá ta slova vyznít+ ale spíš se mi to líbí a proto sem chodím. +nedá jí to a musí se zeptat+ nemohl, protože bys byl potrestán, nebo proto, že nechceš?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 07, 2010 11:10 pm

Nathaniel: Hmmm.... Taky se mi zdá. +vytáhne si bičík z holínky+ Pojď za mnou. +přijde k jedné židli, posadí se na ni+ Kleknout a předklonit. +zavelí a ukáže si na stehna+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » ned bře 07, 2010 11:10 pm

*přikyvuje na to co říká a pak se usměje, nevinnost sama - tedy skoro* no...možná od obojího? tresty za neposlušnost jsou...nepříjemné...*vzpomene si na svou rakev s křížem* nevyplácí se provokovat vládce..obzvlášť když nikdy nebudu Vyšším...*uvědomí si, že možná řekl až moc* a pak, když jsem tě viděl...byla by škoda..zranit někoho tak ..k nakousnutí..*přimhouří oči*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » ned bře 07, 2010 11:12 pm

Man: Opravdu je to tolik vidět? Pozvedne obočí. Ale musím přiznat, že není jediná kdo mě tu zaujal. Blýskne mu v očích a významně se na ni zadívá.
Styx: Potřese trochu odevzdaně hlavou. Mám, co jsem chtěl. Pokrčí rameny. Ale je to asi dobře, že se bojíte. Sice mě to moc netěší, ale pokud by vás to někdy zachránilo, bude to k něčemu dobré. I kdyby to měla být záchrana přede mnou. Dodá tiše.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 07, 2010 11:14 pm

+přikyvuje hlavou, protože nechce aby byl kvůli ní potrastaný, už už se chtěla zeptat proč nebude Vyšším upírem, ale raději to nechá být, proč být netaktní?+ Ty mi lichotíš +usměje se na něj takovým tím hezkým úsměvem+ Víš, ale já bych tě nenechala kousnout, dřív možná +chvíli nad tím přemýšlí a dojde k závěru, že by ho vážně nechala+ ale teď ne, teď by nešlo jenom o mě +připálí si cigaretu a dívá se jak se to tam v baru baví+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned bře 07, 2010 11:17 pm

auč...+yohannka do ní trochu kopne jak o ně zakopne, ale bea je tak mimo, že je jí to v podstatě fuk, překulí se na adama a s chichotáním mu okusuje krk+

+yohannčin doprovod ji elegantně pohotově chytne a uculí se na ni+ Musíte se dívat do čeho šlapete...+sladce se uculí, chytne ji do náruče a jako peříčko ju nese ke stolkům, aby si vybrala co chce na pití a na jídlo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 07, 2010 11:18 pm

Wen: Poslušně ťapká za ní a zaujme nařízenou pozici. Vlasy mu přepadnou přes obličej, když se předkloní a naučeným pohybem je odhrne stranou. V očích se mu objeví vzrušení a trochu strach.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti