Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Aubrey » pon bře 08, 2010 12:16 pm

Syr: trojitou?*oči se mu překvapeně rozšíří vpravdě neupírsky* tedy..to jsou mi překvapení...gratuluji*dodá když se trochu vzpamatuje a pak se samolibě usměje* většinou ano...co už s nimi mám dělat...a nezneužívám toho, opravdu..*ale v očích mu hrají ohníčky*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 08, 2010 12:19 pm

Děkuji +mrkne na něj a pořád si tak nějak prohlíží to jeho krásné tělo+ ani se těm dámám nedivím +culí se+ no jistě že toho nezneužíváš, jak bys taky mohl že? +směje se mile a upije vína+ ale dokážu si představit jak težké musí pro ty dámy být odolat tvému... šarmu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon bře 08, 2010 12:20 pm

Asher: hm..tak to je dobrý začátek...*uculí se* no, co není, může být..*přimhouří oči a pak zamrká*áá..sakra..*vypadne z ní a pak zvědavě* tak velmi dobré? hm..*zamyslí se*to zase zavání nějakou z jeho "her"...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon bře 08, 2010 12:21 pm

(jo jo, rozlučky se skoro ani nepočítají...ale musíš se hodně sjet, abys pak měla vokno..)

Sid - yohannka: já? ale slečno, to bych si přece ne-do-vo-lil +dává jí pusinky a oňufne jí dekoltík+ vy máte ale sexy parfém...člověk by vás chtěl unést někam daleko...+olízne jí krček a okousne ušní lalůček+ a zneuctít...+zašeptá jí do ouška a zlehounka se ho dotýká rtíkama+

Adam: +směje se a vytáhne si z dekoltu spešl sáček+ mám něco speciálního....+jeden prášeček dá na jazyk jemu, jeden sobě a sladce ho líbá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 08, 2010 12:25 pm

(Bea, yohi: díky za tip:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pon bře 08, 2010 12:26 pm

no jistě..*cuknou mu koutky* to přece hodní upíři nedělají...*zavrčí to jako nějakou parafrázi* těžké, těžké...mě povídej něco o tom, jak je těžké se ovládnout...tak jen ať si to občas užijí i jiní..*trochu zlomyslně* navíc, zrovna tohle "ovládání" není až tak nebezpečné...co se může stát?*nevinnost sama*

(lááách, takový hezký návod...ale je to tak, s rozlučkama....asi proto sedím na baru a liju do sebe jednoho panáka za druhým...se divím, že mě ještě ten fešný barman nenese pod studenou sprchu na probrání:D)
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 08, 2010 12:29 pm

+přisune se k němu blíž, a letmo se ho dotkne stehnem+ ovládáš se dnes vskutku mistrně +zavrní mu do ucha+ a já si myslela, že jsi prudší povahy, ale přitom jsi tak hodný +provokuje ho a podívá se mu trošku do oček+ ukaž mi kousek své moci, Aubrey +kníkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 08, 2010 12:39 pm

Asher: Možná to nebylo pravé kousnutí. Přesto jste ochutnal mou krev a to není dobré znamení... myslím +zvedne hlavu a pohlédne na něj+ Obdivuji vás, jakou máte neuvěřitelně silnou vůli. Být to obyčejný upír, nevyvázla bych +v očích se jí odráží obdiv, vděk a ještě něco neidentifikovatelného+ Jak se vám líbí zábava? +změní radši téma, usměje se a objedná si další dvojitou, kterou na ex vypije+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » pon bře 08, 2010 1:04 pm

Wenai Lafayette píše:Nathaniel: +cítí jeho tělo, jeho touhu, jeho sílu, která ji omamuje, ale ona je tady ta nahoře, rukama se mu dostane pod košili chvíli bloudí po zádech a pak do nich prudce zasekne své nehty a sjede dolů+

Chraplavě zasténá a zakloní hlavu jak si užívá tu sladkou bolest, vlasy tak courá málem po zemi. Jemně ji přejíždí rukou po boku.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » pon bře 08, 2010 1:14 pm

Styx: to je pravda, ochutnal. Souhlasí tiše a zadívá se na ni, jako by si znovu tu chuť připomínal. Nemyslím, že je na tom něco obdivuhodného. Nejsem zvíře, i když si to spousta lidí může myslet. Pokrčí rameny, že na tom nezáleží. Myslím, že se rozlučka vyvíjí velmi dobře. Zalétne pohledem k Syr a Aubreymu. Ale musím říct, že nejste jediná, kdo tu má mírně sebedestruktivní sklony. Zvědavě ty dva pozoruje. Vlastně bych řekl, že proti tomu, co teď vyvádí vaše přítelkyně, byly naše rozhovory naprosto neškodné. Pousměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti