od Asher » pon bře 08, 2010 2:16 pm
Styx: Bez pohnutí ji pozoruje a naslouchá jejím sugestivním slovům, nepohne se na něm ani sval, jen oči mu žhnou jako ledové krystaly a jeho moc se v okamžiku zvedne jako přilivová vlna, která může vše bez milosti smést. Pak se náhle, během jednoho mrknutí oka, objeví těsně u Styx, aniž by bylo vidět, že se pohnul, rukama se opírá po stranách jejího těla a hledí jí do tváře až ji jeho horký dech pálí na rtech. Proč mě neustále provokujete Styx? Oprvadu stále zkoušíte, co vydržím? Jeho hlas je zhrublý vzrušením i sebeovládáním, které vynakládá, aby si prostě hned nevzal to, co chce. Jeho moc se přímo hmatatelně vznáší kolem nich, vzduch jakoby jiskřil, nabitý elektřinou, která ale nehřeje, ale chladí jako ledové jehly. Nebo opravdu tolik toužíte po tom, cítit mé rty na vaší kůži? Mé špičáky pronikající vaší hladkou, dokonalou kůží? Šeptá jí těsně u rtů, až jí jeho vlasy jemně lechtají na tváři. Toužíte po tom jako já toužím vidět vaše vlasy rozhozené po mém polštáři, slabý pramínek krve, stékající z ranky na vašem hrdle a vsakující se do mých bílých příkrývek? Stiskne čelisti a malinko se odtáhne a je vidět, jak má svaly stažené naptětím, jeho jizvy tak vystoupí ještě zřetelněji. Tak řekněte, co chcete? Zavrčí temně a propaluje její tvář pohledem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.