Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » pon bře 08, 2010 4:05 pm

(láách, tak když to říká i Man...:))

+lehce ji zaskočí jeho nenadálý pohyb a když se objeví těsně u ní, pohlédne mu beze strachu až na dno ledových hlubin jeho očí+ Ano, Ashere... zkouším, co vydržíte +řekne tichounce+ Zkouším vaši trpělivost... vaše sebeovládání... jak dlouho ještě dokážete odolávat mému kouzlu... +její hlas je sotva slyšet, jenom smyslné křivky úst se jí vzrušeně pohybují, když naléhavě šeptá+ Ano... toužím cítit vaše rty na mé horké kůži... +její rty se přitom zlehka dotýkají těch jeho+ ...toužím se odevzdat do vašich rukou... nechat se zcela ovládat vaší mocí... cítit vaše dlaně na mém nahém těle... +celá se třese, možná chladem, čišícím z jeho moci, v jejíž náručí se utápí, možná vzrušením, pevně objímajícím její tělo jako vášnivý milenec+ ...toužím ucítit tu příjemnou bolest, když vaše špičáky ve víru nejvyšší rozkoše prokousnou moji porcelánovou kůži... +přivře slastně oči a šeptá vzrušeně dál+ ...toužím zbarvit krví, vytékající z čerstvé rány na mém hrdle, vaše sněhobílé polštáře... +rty se jí chvějí a z hrdla jí unikne rozechvělý vzdech+ ...toužím vám dát... kousek sebe... +zmlkne a jako kdyby se probrala z tranzu, provinile otevře oči a uvědomuje si, že to tentokrát opravdu přehnala+ Odpusťte... pane +sklopí podřízeně zrak+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pon bře 08, 2010 5:00 pm

*sedí nehybně jako mramorová socha, když se k němu Syr nahne* a to nevíš, kolik mě to stojí...*procedí mezi zuby a když vysloví své přání, tak se usměje a v tom výrazu je jeho stará známá krutost...* na to čekám celý večer...*ozvěna jeho hlasu se jí rozezní v hlavě a zalije ji mrazivá vlna, která ji dusí a píchá po celém těle...Aubrey se tiše zasměje, jako když se sype sklo a přitáhne si ji blíž k sobě, takže se nemůže hnout...*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Manori » pon bře 08, 2010 5:04 pm

(heh..Styx, skoro nepočítá:) jak psala Beuš, třeba být zlitá podobraz:) a bacha na bzučivky zlaté, co rády píšou...jak se to dostane ven..hmhm:) nevim, nevim..)

*trochu se vyjeví, jak se Asher zmizne a kam* no nazdar...*rozhlídne se, jestli náhodou není poblíž J-C, aby se to nezvrhlo moc*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon bře 08, 2010 5:22 pm

(tak to já jdu ještě chvilku chlastat, no:) Utěsněte všechna okna a škvíry, ať sem nevlítne nějaká masařka:))

+vezme elegantně do ruky lahev whisky a decentně se napije rovnou z flašky, jenom jeden lok, jako pravá dáma, že to ale udělá dvacetkrát za sebou, to už si nepamatuje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon bře 08, 2010 7:08 pm

(já bych to nepočítala s i bez chlastu... prostě... je to rozlučka! copak to má mít nějaký pravidla! nemáááá muhehehe...)

Sid: i když to sice říkáte každé... je to.. vzrušující +zavrtí se na něm a rukama mu přejede po svalech na ramenou+ možná...by ten únos nebyl špatnej nápad

Adam-Bea: jooo? +kouká jí furt na dekoltík+ tobě to ale sekne! +docela ji zalehne a s těma prášekama ji vášnivě políbí až z ní lehce vysává vzduch+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod golux » pon bře 08, 2010 7:30 pm

vlítne do Slastí a hledá Syrianu Je mi moc líto, že jsem včera nedorazila... bylo mi blbě a musela jsem přes víkend ležet... ale přeju vám, aby vám to vyšlo a abyste se měli pořád rádi a tak vůbec... obejme Syr a dá jí pusu na obě tváře
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 08, 2010 8:56 pm

Aubrey píše:*sedí nehybně jako mramorová socha, když se k němu Syr nahne* a to nevíš, kolik mě to stojí...*procedí mezi zuby a když vysloví své přání, tak se usměje a v tom výrazu je jeho stará známá krutost...* na to čekám celý večer...*ozvěna jeho hlasu se jí rozezní v hlavě a zalije ji mrazivá vlna, která ji dusí a píchá po celém těle...Aubrey se tiše zasměje, jako když se sype sklo a přitáhne si ji blíž k sobě, takže se nemůže hnout...*

+v jediném okamžiku, jako by ji jeho pohled celý pohltil a světla kolem pohasla a byl tu jenom on, jeho hlas jí brázdí tělem a naplnuje ji chladem, jehličky ledu jako by se jí probodávali do těla, je to tak zvláštní pocit, nezmůže se na nic, kromě toho že na něj bezděky hledí a utápí se a utápí, ale někde v koutku tmavé duše, na dně jí samotné něco zaplesá. Ze rtů jí splyne tichý táhlý sten. Cítí jeho pevné tělo blízko svého a touží po doteku+

golux píše:vlítne do Slastí a hledá Syrianu Je mi moc líto, že jsem včera nedorazila... bylo mi blbě a musela jsem přes víkend ležet... ale přeju vám, aby vám to vyšlo a abyste se měli pořád rádi a tak vůbec... obejme Syr a dá jí pusu na obě tváře

(asi rozdvojená osobnost)
Golux +obejme ji+ to vůbec nevadí, přišla jsi. Děkuju moc. Na svatbu doufám dorazíš +mrkne na ni+ i s Luciusem
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pon bře 08, 2010 9:10 pm

*nepřestává ji k sobě potat pohledem a přesune se k ní natěsno, vezme jí bradu prsty a má na rtech pořád ten úsměšek* tak ..vábivé...cítím tvou touhu na patře jako sladkou chuť...*zasyčí a vtiskne ji polibek, špičáky ji tlačí na rtech svou bolestnou tvrdostí*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon bře 08, 2010 9:24 pm

+jeho prsty na rtech ji studí, nemůže se ani hnout, ani malinký pohyb a přesto by je chtěla olíznout, zkousnout... jeho hlas jako by byl uvnitř v vní, slyší ho v sobě, cítí ho v sobě, jak jí rezonuje, když se prsty vymění za rty ucítí na nich tvrdost a ostrost jeho zubů a ze rtů jí splyne napůl bolestný, napůl slastný sten. Rukou mu zajede do vlásků a drží ho pevně u sebe+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon bře 08, 2010 10:47 pm

Styx: Dívá se na ni po několik úderů srdce a z jeho očí se vytrácí i poslední zbytky hodného kluka, až zůstane jen syrová skutečnost. Bleskurychlým pohybem ji stáhne z židle a přitiskne ji zády k baru. Jednu ruku jí prudce zaboří do vlasů a přitháne si ji těsně k sobě. Uvědomuješ si vůbec, krásko, co děláš? S čím si vlastně zahráváš? Zavrčí hlasem hrubým tak, jakoby měl v krku šmirglpapír a přejde do důvěrného tykání. Svou nezjizvenou tvář přitiskne na její a otírá se o ní jako kocour. Uvědomuješ si, co vlastně chceš? A že pouhé odpusťte, už dávno nestačí? Šeptá jí horce do ucha a rty jemně přejíždí přes lalůček až na krk, kde spočine na divoce pulzující tepně. Ale pokud to nemyslíš vážně...už nedráždi kobru bosou nohou...Varuje ji a tentokrát opravdu naposled.
Naposledy upravil Asher dne pon bře 08, 2010 10:50 pm, celkově upraveno 1
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti