Anglický park s altánem a potokem

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Anglický park s altánem a potokem

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 6:04 pm

Tir: Všem? I bambulovi s vejložkama? +Kousne ji do krku.+ Už nikdy...nic...takovýho...nikomu ..dělat ...nebudeš!+Každé důrazné slovo oddělí od těch dalších polibkem. Pak trochu povolí, aby si mohla udělat u něj pohodlí a hezky ji pusinkuje obličej.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 6:17 pm

Fab: tomu obzvlášť! přejede mu chodidlem po lýtku. radši než moje olizování ucha už má jenom smažený řízky... usmívá se na něj lehce provokativně. a pak ho hezky dlouze políbí, s průzkumným jazykem ;)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 8:57 pm

Tir: +Odtáhne ji malinko od sebe.+ Ty mě chceš vážně rozzuřit. Ten chlap mi leze krkem...nejdřív z něj zblbla Moll a ty mu olizuješ uši. Co ještě mu olizuješ, abych mu to mohl urazit? +Přitáhne ji zase zpátky a oplatí jí průzkumnický jazyk.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 9:05 pm

(teď si honem nevzpomínám, myslím že nic, ani ty uši... byl dost rezervovaný. ani ji nchtěl nechat koukat na ostatní... ;), puritán. )

Fab: nechá se líbat a spolupracuje. pak se otře svou tváří o jeho. ano, chci (rozzuřit). a pak malinko otráveně. no jo, Molly po něm taky pěkně jela... (a v podtónu je slyšet, že to si dovolila dost, když ho měla zrovna Tir rozdělaného... :lol: ) koukne na něj. jenomže tebe miluju. a to je rozdíl... důležitě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 9:09 pm

Tir: +Chytne ji pevně za zadeček.+ Takže jeho jsi balila jen tak ze sportu? ...Mám tomu rozumět tak, že až se ti někdo zalíbí, tak s ním budeš flirtovat láska neláska? Začíná to ve mně pěkně bublat! + Kousne jí trochu do rtu a důkladně jí znovu prozkoumá ústní dutinu, aby si nemyslela, že to může ještě někdo jiný. +Já tě totiž taky miluju...a dost...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 9:20 pm

Fab: vzdává se jeho zuřivým výpadům. a když se může nadechnout a promluvit. ne, to bylo z mladické nerozvážnosti... a kdo osahává v práci slečnám hrudníky? já nikoho neosahávám v práci... pak si vzpomene na jednu starou záležitost, od které dodnes tu a tam chodí kytice a zmlkne... a pohladí ho po tváři. to víš, jsem mladá, ještě jsem si nic neužila, nepoučila se... tos konečně mohl vidět sám... políbí ho. a doufá, že chápe, co znamenjí její časté žádosti typu "drž mě, lásko!"
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 9:29 pm

Tir: +Fab chápe...Fab činí! :lol: + Já náhodou osahávám slečny jenom profesionálně, když jsou poraněný! + Mluví věrohodně, ale sám ví, že to zas tak pravda vždycky nebyla ;) .+ A nechápu, co víc by sis ještě chtěla užívat? +Pohladí jí po zádech a zulíbá bradičku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 9:35 pm

Tir: jen se nedělej- až mi nebude stačit věřit, podívám se! vyhrožuje. chci si užííívat.... protáhne a dělá fóry. tebe... políbí ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 08, 2010 9:37 pm

Tir: Tak to jsi ve správný čas...na správném místě, ještěrko! + Začne ji znovu celou prozkoumávat ústy, i když neví, zda by zvládl další soulož, je odhodlán jí uspokojit jakýmkoliv jiným způsobem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 08, 2010 9:45 pm

Fab: když ji tak osloví, usměje se hezky a políbí ho a pak se už jenom nechá mazlit a hýčkat, dech se jí zase zrychluje a přivírá oči a slasně brouká pod jeho polibky... a má výhodu, že je holka a může skoro kdykoli ;)
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles