Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nathaniel » pon bře 08, 2010 10:50 pm

Wenai Lafayette píše:Nathaniel: +stoupne si na obě nohy a udělá krok vzad, aby se nedotýkali+ Sežeň láhev šampusu a skleničku. Jednu. A přijď do šatny, dozadu do šatny. +řekne tónem nepřipouštějícím odmítnutí, otočí se a jde do šatny+

Wen: S očima lesknoucíma se vzrušením krátce přikývne, oběhne bar a aniž by se zeptal, sebere z kbelíku s ledem láhev šampusu, jednu skleničku a pospíchá za Wen.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » pon bře 08, 2010 10:55 pm

Manori píše:Asher: hm..tak to je dobrý začátek...*uculí se* no, co není, může být..*přimhouří oči a pak zamrká*áá..sakra..*vypadne z ní a pak zvědavě* tak velmi dobré? hm..*zamyslí se*to zase zavání nějakou z jeho "her"...

Man: Přesně tak, co není...Pousměje se tajemně. Her? Ale kdepak, říkal to ve vší vážnosti a počestnosti. Mrkne na ni. Ale pokud mi chcete rozšířit obzory, budu jen rád. Uculí se čertovsky.

(heh malinké rozdvojení osobnosti?:D)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » pon bře 08, 2010 11:26 pm

+sleduje Aherovi rychlé pohyby a prudce se nakloní dopředu, málem se polije vínem, tak skleničku položí na stoleček, aniž bych z těch dvou sputila zrak+ Styx. Co to zase vyvádíš? +zamumlá a mračí se čím dál tím víc+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 08, 2010 11:29 pm

vejde do baru a rozhlídne se kolem, bágl si nechal v šatně u té pěkné blondýnky. Opře se o bar a radši si hned u kraje dá panáka vodky
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 08, 2010 11:35 pm

Malinko znepokojeně sleduje Ashera a Styx, ale věří v jeho poměrně vyrovnanou mysl, tak zatím nic nedělá. Pak zahlédne známou tvář a sklenička jí málem vypadne z ruky. No to snad..?! Chvilku čučí trochu vyjevneně, pak se ďábelsky uculí, prohrábne si vlasy a upraví ten svůj "nicobleček". To jsou ale hosti, v našem hnízdě temných rozkoší. Zavrní mu smyslně do ucha.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 08, 2010 11:38 pm

Kurva! trochu nadskočí jak se jí tak zničehonic lekl, protože ji vůbec neslyšel přijít, nebo ani neviděl. To víš, jsem slyšel že temné slasti jsou mnohem lepší než ty něžnůstky odpoví jí aniž by se k ní otočil, ale na tváři mu pohrává nepatrný úsměv
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 08, 2010 11:44 pm

To jsi slyšel správně. Zavrní souhlasně u druhého ouška a vtiskne mu lehounký polibek na krk. Obejde ho a pohlédne mu do očí. V očích jí hoří uličnické plamínky. Moc ráda tě zase vidím, Charlie. Řekne s úsměvem a ležérně se opře o bar. Jakpak ses měl?
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 08, 2010 11:47 pm

Asher: +zorničky se jí rozšíří náhlým leknutím, je to ale jen zlomek vteřiny, ihned se vzpamatuje+ Vím, co dělám... +řekne pevným hlasem+ Vím, s čím si zahrávám... +přivře oči, když se jeho sametově jemná kůže dotkne její tváře a vydechne+ A vím, co chci... +hlas se jí ani nezachvěje, přestože celé tělo ano, když vnímá jeho rty na svém uchu a nebezpečně blízko tepající pokožky+ Vím, jak je to nebezpečné, přesto to chci... Ashere +pohlédne zblízka do očí+ Přestaneš už konečně vyhrožovat a ukážeš mi, co umíš? +zašeptá mu na rty+ Ukaž mi svoji moc, Ashere +její tichý hlas se vznáší v těsném prostoru mezi jejich tvářemi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon bře 08, 2010 11:49 pm

úsměv se mu trochu roztáhne, když ucítí její horké rty na svém krku. Když se mu na ni poskytne pohled okamžitě mu sjedou oči na ty její krásný... oči Taky tě rád vidím, upírko řekne a kopne do sebe panáka co na tom jak jsem se měl pokrčí jen tak rameny co se tu dělo, když jsem byl mimo? pohladí ji boku těla a vyleze si na barovou židli
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Asher » úte bře 09, 2010 12:05 am

Styx: Přitiskne své rty na její a hluboce ji políbí. Jeho špičáky ji tlačí do rtů a připomínají tak až bolestně, že není cesty zpět. Fajn...Zavrčí do jejích rtů, vezme ji do náruče a vydá se s ní ke svým pokojům. V obličeji má takový výraz, že se ho nikdo, kdo je přítomen neodváží oslovit, natož zastavit. A jediný, koho by možná poslouchal tu stejně není...
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti