Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 09, 2010 12:10 am

Co na tom? Pozvedne obočí nad tím tónem. Nic, ale zajímá mě to. Pokrčí rameny, jako by to zároveň popírala. Tady? No poslední dobou se stále něco děje. O té největší události tuším víš...? Ona sice teprve proběhne, ale...Tázavě na něj pohlédne. Tohle je Syrianina rozlučka se svobodou. Upřesní trochu blíž.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 12:16 am

Zajímá tě to? podívá se na ni takovým zvláštním výrazem tak já ti to pak povím někde v soukromí řekne už přívětivěji Jaké události? Syriana mi psala jenom abych přijel tváří se poněkud nechápavě a pak se napije, ale jakmile uslyší poslední dovětek vyprskne skoro všechnu vodku a rozkašle se CO? vykulí oči a počítá snad do miliona, jak mu to hlava nebere No já sem myslel, že se s Gabrielem rozešla vrtí nechápavě hlavou
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 09, 2010 12:19 am

Dobře. Usměje se, ale docela by jí zajímalo, co znamenal ten zvláštní výraz. No..však rozešla... Souhlasně přikývne a kouká do své sklenky, páč neví, jestli neřekla víc, než měla. A taky doufá, že si nevšimne Syr a Aubreyho.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 12:22 am

tře si kořen nosu, jak se tomu snaží přijít všemu na rozum Rebecco já to nechápu kapituluje na konec a rozhlídne se po baru, když je to Syriina rozlučka se svobodou musí tam někde být, taky že jo, ju zmerčí s nákým na krátko ostříhaným chlápkem to si bude brát ho? se zjeví
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Styx » úte bře 09, 2010 12:26 am

Asher: +ví, že si podepsala nad sebou ortel, ale už nemůže, a ani nechce couvnout, když ucítí jeho rty na svých, tlak jeho špičáků jí nemilosrdně dává najevo, že to nebude procházka rájem, je to pro ni nový pocit, neznámý, zatím neobjevený, chytne Ashera kolem krku a i když najevo nedá znát žádné emoce, žaludek se jí svírá z toho neznáma, co ji čeká, vzhledem k jejich přátelství tajně doufá, že si to bude užívat, v duchu se modlí k Merlinovi, aby dnešní noc přežila ve zdraví+
Naposledy upravil Styx dne úte bře 09, 2010 12:29 am, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 09, 2010 12:28 am

Rychle zalétne pohledem k Syr, zajaté Aubreyho pohledem a ráda by Charliemu zakryla výhled, což je ale vzhledem k její výšce-nevýšce dost nemožné. Ale nee...Odkdy se slaví rozlučka se svobodou s budoucím manželem? Zamračí se na něj, jak ho vůbec mohla taková blbost napadnout. Bude si brát Victora. Slituje se nad ním nakonec a kouká co on na to.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 12:33 am

Očividně se úlevou trochu zhroutí na židly a barman před něj zkušeně postaví celou láhev vodky, ze které si pořádně přihne U Syr je možné cokoliv. Viktor? to je kurva zase kdo? zas trochu vylítne, štve ho jak je mimo no at si dělá co chce, je dospělá pokrčí ledabyle rameny, ale stejně mu to vadí, taková tvrdácká poza no by mě zajímalo proč mi psala zamrmle
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 09, 2010 12:40 am

Victor Lafayette. Čistokrevný kouzelník, z velmi starého rodu. Už spolu kdysi chodili. Odmlčí se a pohlédne mu do očí. Žádný lugaru, upír nebo vlkodlak. Jsi rád ne? Dodá tiše. A proč ti psala se nejspíš brzy dozvíš. Pokrčí rameny. Není na mě, abych všechno napráskala.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 12:46 am

jenom přikývne hlavou, jak ji poslouchá, a pak ji za ruku přitáhne k sobě, nohy má roztažené, takže ju má mezi nima Rebecco šeptne ji do ucha já už po ní netoužím rty má až na její kůžičce jen mám o ni strach, je mi jako sestra rukou ji pohladí po těch krásných ňadrech, velmi z lehka potřebuju ubytování, nevíš o něčem?koukne jí do očí, tak nějak jí věří, že ho neuhrane
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte bře 09, 2010 12:57 am

Nepatrně se zachvěje, když ucítí jeho rty. Vzhlédne a zadívá se mu do očí. Nemůžeš ji ochraňovat pořád. I sestra jednou musí dospět a postavit se na vlastní nohy. A je nesmírně šťastná. To pozná a musí uznat i takový cynik jako já. Řekne tiše. Jemně ho pohladí po tváři a slabě se pousměje nad jeho otázkou. Na Altamirano Hall je spousta místa, nebo na mé chatě ve Finsku. I když jsem teď pořád tady. Nejsem tu sama a doma na mě všechno nějak...padalo. Přizná tiše a sklopí pohled. Myslím, že na Musta Tähti by se ti moc líbilo. Je tam úžasná příroda, klid a naprosté soukromí. Usměje se a blýskne jí v očích, po předchozí slabé chvilce ani stopa.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti