Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte bře 09, 2010 11:01 pm

A kdo říká že se ho nebojím +uculí se+ bojím a je to vzrušující. Kdybych se nebála byla bych hloupá +zavrní mu do ucha a okmitne ho jazýčkem+ Věřím ti, koťátko. Teď si se mnou zatanči, ale tak, abych ti nepošlapala nohy +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte bře 09, 2010 11:08 pm

To je pravda, je to vzrušující. Usměje se. Klidně mi je pošlapte, já to vydržím. Navíc ani nic nevážíte. Zvedne ji do náruče a odnese na parket, kde začnou tančit.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte bře 09, 2010 11:13 pm

+v prvním okamžiku se pozastavila nad tím, jak ji takový hubenoučký a křehoučký skoro kluk jen tak může vzít a odnést, pak mu přejede rukama po pevných svalech+ ty se nezdáš +líbne ho na tvářičku. Drží se ho za ramena a v jednu chvíli mu sundá gumičku z vlásků a ty se přes ně přelijou+ nádhera
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte bře 09, 2010 11:41 pm

To víte, malá výhoda nás dlaků. Uculí se a když mu rozpustí vlasy, zatřepe hlavou, aby je uvolnil. Jsem rád, že se vám líbí. Usměje se.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte bře 09, 2010 11:49 pm

A jaké máte další výhody? +ted ji nezajímá hojení a tak, to ví každý. Jeho vlásky se jí přelijí přes nahé ramena a je to táák příjemné. Najednou mu jakoby povyskočí do náručí a obmotá nohy kolem jeho pasu+ Líbí, ty se mi líbíš, tvoje oči +zadívá se do nich a vidí rozkvetlé šeříky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » stř bře 10, 2010 12:06 am

No tak jsme silní...Zvedne ji a zatočí s ní a když se mu pověsí kolem pasu usměje se. No a líbíme se dámám. Uculí se uličnicky. Hmm, vy mě taky. Otře se o ní tváří.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř bře 10, 2010 12:13 am

To teda líbíte, hlavně ty, když už i Wenai +culí se a přitiskne se mu líčkem na líčko a otírá se o něj, tak jak to dělal on+ tohle mazlení se mi moc líbí +pořád mu prohrabkává vlásky a tak si říká, naprosto nesexisticky, že by mu je chtěla učesat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř bře 10, 2010 10:14 am

yohannka píše:
Beatrix píše:Sid: +omáčkne jí hrudníček+ klidně hned...+kousavě ji líbá a pacenou jí zajede za výstřih a hladivě ji omazluje+

Bea: Lepšíííí...+zamumle do polibku, vyhrne mu tričko a ohlazuje mu zááááda+

yohi: mmm! +mroukne+ ježiš... měli bysme... odejít.. +okusuje mu ouško+

adam: +trhne za triko a serve ho ze sebe, ani bea nestačí mrknout+ ještě aby né... +uculí se sebevědomě, skloní se a okousne jí bradavku přes ty hadýrky+

Sid: máte nějaký návrh? +udělá jí cucfleka+ madam? +olízne jí lícní kost a něžně jí ju oždibrává zoubkama+

Bea: m-hhhhhch! +prohne se proti němu docela nadrženě+ chci tě...ve vegas....+zasténá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř bře 10, 2010 11:35 am

yohi: +usmívá sea zlehka ho ohlazuje+ no... odvezete mě domů? +je nějaká utahaná z těch remixů+

adam: klidně kdekoliv... +uculí se a hezky jí přes hadýrky haldí hrudníček a pacenou jí zajede po stehýnku málem až k rozkroku+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 10, 2010 12:13 pm

Rebecca Altamirano píše:Wen: Myslím, že už se to těžko změní. Nedokáže se chovat jinak. Gabriel a Raina ho dokonale zlomily. Dostal se jim do spárů příliš mladý a to co zažil by poznamenalo každého, i mnohem psychicky odolnějšího. Vždycky bude třeba, aby ho někdo chránil. Zalétne k němu pohledem a pousměje se nad tím, jaké dělá oči na nějaké návštěvnice u jednoho ze stolků. Je to prostě Nathaniel. Pousměje se.

Becca: Ale stejně je rozkošnej. +sleduje ho, jak tančí se Syr+ No vzhledem k tomu, že domů mi ho asi nepůčíš +podívá se na ni kdyby náhodou jo+ tak sem budu muset začít chodit častějc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti