Anglický park s altánem a potokem

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Anglický park s altánem a potokem

Příspěvekod Fabien » stř bře 10, 2010 2:19 pm

Tir: Majitelé?...Jsem myslel, že to má majitelky? +Zarazí se a přemýšlí, co to k němu dojelo za informaci a hned za ní další.+ Prádlo?...Ale budu ho vybírat s tebou! ...+Hladí ji něžně a šeptá +...nějaký maličký, s kraječkama!...+A další šokující informace..+Tobě už někdy host dal prádýlko?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 10, 2010 2:26 pm

Fab: otočí se k němu a políbí ho hezky, dlouze, s jazykem. usmívá se pěkně mazaně. hádej... tulí se k němu. aspoň máš o čem přemýšlet, když budeš vyšetřovat ty slečny... tak abys byl hodnej... podívá se mu do očí a on si může v jejích přečíst, čí Tir je.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř bře 10, 2010 2:32 pm

Tir: +Nechá se oblouznit polibkem.+ No, dneska má přijít na kontrolu slečna....+pak mu to dopochoduje+...chceš říct, že bambula s vejložkama!....majitel?...+Ale dívá se na ní hrozně smutně (že by mu člověk dal korunu) a zamilovaně a odevzdaně a tak vůbec...+Ještěrko! +Dlouze ji líbá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 10, 2010 2:43 pm

Fab: položí mu ruce na tváře a taky na něj kouká. něžně, maličko pobaveně a hodně zamilovaně. Fabienku, lásko... já už nevím, jak ti to mám říct, že chci jenom tebe... políbí ho lehce. a hladí ho po obličeji a tulí se k němu. pouštím si tě k tělu, pouštím si tě do hlavy... copak myslíš, že jsem taková, že bych to mohla ještě s někým jiným tak... a zase ho líbá. a taky - zase táák se o mě chlapi neperou... ušklíbne se. možná tě budou spíš litovat, než že by ti mě záviděli...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 10, 2010 2:49 pm

Tir: Vousáč už mě stihl politovat asi čtyřikrát...+zazubí se+...nechápu to. Lásko moje...+a zase se líbají+...věřím ti, musím ti věřit....+hladí ji po zádech, zadečku. Zvedne si ji do náruče.+ To co zažívám s tebou, je ...nikdy předtím jsem...+už zase zamilovaně blábolí+...ale to prádýlko vyberu s tebou! +Zakončí roztržitě ucelený proslov.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 10, 2010 3:01 pm

Fab: hmm, Sunny z tebe má srandu... to ty jizvy. on ví, jak to dopadne, když se rozezlím... výhružně. a koukne na něj. no, Molly se taky občas tak divě koukala a měla zvláštní tón, když o tobě byla řeč. dívá se na něj zkoumavě.
to musíš. políbí ho na nos a obtočí ho nohma a chytí kolem krku. tak jo, spolu to koupíme... stejně se v tom neohřeju... olíbává mu ouško a šeptá mu do něj.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 10, 2010 3:09 pm

Tir: Molly neber vážně, utahujeme si ze sebe, co se známe, ona taky není žádnej anděl.+ Chytne ji pod zadečkem, líbá ji a otáčí se s ní, aby viděl, co dělá slunce s jejími vlasy.+ Neohřeješ...prádýlko není na zahřátí, ještěrko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 10, 2010 3:17 pm

Fab: náhodou... myslím, že Molyy je ve špitále anděl milosrdenství... už že se ujala Isamuna... nechá se líbat. vidíš... a já si mylsla, že prádlo právě rozehřeje... a ty říkáš, že ne... tulí se a mazlí. ale te´d už zase pozor, co řekneš. a hlavně, co uděláš... maličko se prohne a začíná se mu v náručí zase zadýchávat... asi nějaký prokletí...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 10, 2010 3:24 pm

Tir: +Rozesměje se na celé kolo.+ Anděl milosrdenství? Se supím zobákem? Ale jo...taky si holka užila svoje.+ Mazlinká jí.+ Já říkal, že to není na zahřátí! Na rozehřátí je to absolutně dostatečné...+vážně asi nějaký prokletí, protože Fab cítí, že teď ji rozhodně pustit nemůže.+ Mě to rozehřívá a to jenom o novém prádle mluvíme. +Jak ji drží za zadeček, jemně jí ho hněte.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 10, 2010 3:36 pm

Fab: roztržitě sleduje, jak se se stmíváním psíci sami vydali domů.
povolí nohy kolem jeho boků a postaví se na zem. maličko se od něj odtáhne a má oči zase zamilované a vzrušené.
Fabienku, buď mě pusť, nebo mě ještě jednou honem pomiluj. pohladí ko přes hruď až na břicho. aby bylo jasno, které variantě dává přednost. za chvilku skutečně musím do práce...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles