Velká síň

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Velká síň

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 11, 2010 11:47 pm

To zní vážně zajímavě ušklíbne se nad tou romantikou a napije se Chtěli? takže už nechcete? ptá se se zájmem to je dobře že princezna všechno ví, aspoň někdo zase se napije a když uslyší tu bombu tak se málem udusí Tvoje dcera? přejde z vykání na tykání Takže jedna velká šťastná rodinka řekne sarkasticky no aspoň že vám záleží na tom, aby nebyla odstrčená bokem podívá se na Syrianu jak se na něj škaredě mračí a ví že to zase přehnal, tak rozhodí omluvně ruky Nezlobte se Viktore, já jenom že je těch překvapení na mě poslední dobou nějak hodně
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv bře 11, 2010 11:59 pm

Jsme velká šťastná rodina a budem ještě větší šťastná rodina. A já nikoho nenechám, aby nás o to štěstí připravil. +čímž rozhodně nemyslí Charlieho, omluvně se na něj usměje+ Na všechny je toho moc. Já si na to taky ještě úplně nezvyknul.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 12, 2010 12:05 am

Charlie +řekne mu velmi varovně, aby přibrzdil+ nezapomínej, že spolu žádné pokrevní pouto nemáme +řekne mu tvdě, leč je to pravda+ a přesto jsi mi blíž, než málokdo +pohladí Viktora po ruce+ ale to neznamená, že se budeš chovat takhle +pohár trpělivosti už jí pomalu přetéká, ale když se omluví, tak taky přibrzdí+ stalo se hodně věcí, hodně rychle a já na tebe přesto spoléhám +celou dobu se mu dívá do očí+ žádám tě jen o podporu a víš, že já žádám málokdy
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 12, 2010 12:10 am

Lásko, někdy... krev nic neznamená. +vzpomene si na jeden konkrétní flek v rodokmenu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 12:18 am

tak ale teď se ho dotkla nemáme řekne trochu nasraně a přesto jsi utíkala vždycky se vším za mnou ušklíbne se, nelíbí se mu kam se tohle zase směřuje Nikdy jsem ti neodmítl pomoc a nikdy nemůžeš říct, že bych se na tebe v čemkoliv vykašlal. Nemůžu za to, že ty tvé změny vydýchávám trochu pomaleji a víc z rozmyslem než kolikrát ty boože, kdyby aspon oba nebyli horké hlavy Rád tě na svatbě povedu a rád tě předám tomuto muži. Ne proto, že mne o to žádáš, ale protože vím, že je to pro tebe dobré řekne už naprosto v klidu, jakoby se výměna názorů ani nestala
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 12, 2010 12:26 am

Charlie přestaň +řekne tiše+ máš pravdu. Nic takového říct nemůžu +vstane a jde k němu a políbí ho na čelo+ znáš mě, občas jsem nesnesitelná +usměje se+ děkuji ti. Mám radost že v pro mě tak významný den budeš se mnou +pohladí ho po ruce a zase se vrátí k Viktorovi a sedne si mu na klín+ Vítej do rodiny +uculí se na něho a dá mu pusenku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 12, 2010 12:30 am

+usměje se a obejme ji kolem pasu+ Je mi ctí.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 12, 2010 12:35 am

zakření se tím svým úsměvem tak nevím, jestli bych vás neměl varovat, někdy je s ní vážně k nevydržení dívá se jak spolu cukrujou a je faktem, že Syr takhle šťastnou neviděl ani s vlkoušem, nebo si toho nevšiml No tak tohle jsem vyřešili, a já vás asi nebudu rušit ne? mrkne na Viktora významně
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 12, 2010 12:41 am

Nebudem si radši tykat? +navrhne přátelsky+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 12, 2010 12:44 am

Ty už jdeš? ááá cítím upířinu +zasměje se a podívá se na něho+ teda se mnou k nevydržení ts +zasměje se+ no tak Beccu pozdravuj a my tě z Nics přijdeme zkontrolovat a přineseme ti oblek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz