Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 8:27 pm

Tak je to rozhodně lepší! A máme i tu knihovnu.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 8:32 pm

a hlavně ten autentickej bordýlek :D.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 8:38 pm

Já to říkala od začátku, že nemůže bejt pořádnej a to bylo furt, že to drží v normě! :D

Sam: Víš, že když spíš jsi hrozně roztomilý? V noci jsem se na tebe dívala, je to vážně zvláštní pohled...hrozně uklidňující.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 8:55 pm

(kdyby ne, tak už nikdy nic nenajde -je to tzv. "širší norma", jak vidno na obrázku. :D 8-) :lol: )

Molly: (k malování) obojí! uculí se a nápad, že ji pokreslí, ho hrozně nadchne a zaujme. udělám ti smejvatelný tetování, najádo. pusa od ucha k uchu. už to vidí. asi nějaký humry a chobotnice a jiný vodní tvory... uvažuje.

(dobrý, malí se budou holit a velcí po sobě čmárat :) )

Molly: jsem roztomilý prakticky pořád... až na pár výjimek. pronese ironicky a sebekriticky zároveň. a natulí se k ní a políbí ji. jsem klidný, jako velmi tichý pes... ušklíbne se. a s tebou se mi dobře spí ... i spí... hladí ji po zadečku, dost důvěrně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 9:02 pm

(Jistě, malí se vrhají do nebezpečných hrátek bezhlavě, velký už mají rozum... :? :lol: )

Sam: Chobotnice a humři? To je sexy kombinace pro najádu jako stvořená...+směje se tomu+ a co nějakou latymerii na zadeček?...+Políbí ho a probírá se jeho chloupy na hrudi.+ Ano prakticky velmi tichý pes...ale ti bývají většinou dost nudní. Já myslím, že se psu vůbec nepodobáš. Spíš tygr, maybe? Bylo to vedle tebe v noci úžasné.+ Políbí ho znovu na krk a na rameno.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 9:11 pm

(ani né tak nudnej, jako mrtvej :D . Tři muži ve člunu, o psu ani nemluvě.)

Molly: tak latymerii... aaa... ptakopyska... aaaa.... séépii. přejíždí jí prstem po těle, jakoby už kreslil.
myslíš tygr? zamyslí se. nebyl to spíš gepard? ;) nechá si projít dutinou, co slyšel a - je to přeci jen chlap -
myslíš "vedle mě úžasné", nebo "se mnou úžasné" ? přeci jen zjišťuje, co a jak. jenom, abych věděl... koukne po ní.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 9:29 pm

Sam: Máš pravdu, byl to gepard :lol: +Vrní si spokojeně pod jeho talentovanou (výtvarně a tak) rukou.+ Vedle tebe úžasné, s tebou ještě úžasnější! +Líbne ho do vousů.+ Jak můžeš pochybovat? Chovám se snad s tebou nějak odtažitě či ti připadám znuděná tvými aktivitami? +Pohladí ho po břiše a sjede i do podbřišku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 9:39 pm

Molly: noo, tuhle sis četla, tak jsem myslel, jestli tě to už nenudí. rozjímá nahlas a v konci věty vyjekne trochu, protože tam Mollyinu ruku nečekal. začne se cukat smíchy, ale tak trošku lochtivě a že si nemůže pomoc. máš pravdu - zase. nuda vypadá jinak... a trošku se svíjí pod její rukou, protože Molly přesně ví, kam sáhnout...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 9:44 pm

Samík: +Molly ví, kam šáhnout a toho taky využívá.+ Moje nespavost nemá s tebou nic společnýho. To je už letitá věc.+ Ale možná se s tebou dokážu tak unavit, že už nebudu v noci přechroustávat knihovny..+ Natočí se na bok , nadzvedne se a znocní se ústy jeho bradavky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 9:54 pm

Molly: pořád se cuká smíchy, protože s ním Mollyiny hry pěkně mávají - a to se před chvilkou uvolnil ;) . ale drží a užívá si její pozornosti. chechtá se hlavně proto, jak rychle ho Moll zase nahodila do připravenosti. než ty se unavíš, tak já budu třikrát mrtvej... vysílením... jakoby úpí a stěžuje si. ale už ji zase ohlazuje, kam dosáhne.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles