Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 9:58 pm

Sam: Mrtvej?...Tak to tě radši nechám...+naoko se tváří a trošku se odtáhne. Ruce však nechá tam, kde byly.+ Směje se, jak se Sam chechtá, je to vážně nakažlivé.+ A nebo...a slíbuju, že tě resuscituju, bych ti mohla něco ukázat...+Zatváří se tajemně a znovu ho políbí na obě bradavky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 10:05 pm

Molly: teď už mě nesmíš nechat... bych trpěl... kňourá. a ukázat chci všechno, co máš... sykne pod jejím olíbáváním bradavek. a taky všechno, co umíš... už se úplně roztýká z její péče. a přešel ho smích, jenom tak vzdychá. najádo, máš mě na svědomí... pamatuj na latymerie... naivně si myslí, že se z toho vykecá :D
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 10:28 pm

Sam: :lol: :lol: vykecá jo? :lol:
Na latymerie myslím a nemůžu se dočkat...studěj barvy na kůži? Bude mě to lechtat? +Odvádí jeho pozornost, pak si na něj obkročno sedne, takže svůj poštěváček otře o špičku Samova žaludu, sundá si košili, která na ní nějak zůstala a nakloní se s Samíkově tváři. Lehce ho líbá a jak je nad ním skloněná, její bradavky se lehounce dotýkají jeho kůže. Sundá jeho ruce ze svého těla.+ Ne, ne Same, dotýkat se tě budu jenom já!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 10:44 pm

Molly: (jasně. verbální sex - neznáš? :lol: )
uculuje se a kroutí, protože skoro nemůže vydržet, co s ním Molly dělá a hlavně se ošívá, že mu zakáže na ni sahat. má velký štěstí, že jemu se teď nemůže chtít čůrat, chlapečkovi... :lol: . lechtat? má chuť ji postrašit, ale včas mu dojde, že ona má přesilu, tak jenom odpoví. nééé. je z ní úplně mimo sebe a zkouší ji teda alespoň líbat, když nesmí sahat. ale moc na ni nedosáhne - pusou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 10:49 pm

(Verbální sex právě znám! :lol: :lol: :roll: )

Sam: Nelechtat, nesahat! +Zavelí a uhne mu, aby na ni nedosáhl. Hladí ho a škrábe na hrudi a břiše, dráždivě se vrtí v jeho klíně, dráždí jeho penis, ale nikdy ne víc, než aby ho potrápila. Když už se jí zdá Samík dost zoufalý, pohladí jeho stehna, podrží si jeho penis a sama si na něj nasedne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 11:07 pm

Molly: chudák Samík je tak dvě minuty od infarktu a deset vteřin od ejakulace... právě včas, Molly! najádo! ty mě zničíš... sténá a svíjí se pod ní. až si úlevně vzdychne, když na něj nasedne. zašklebí se na ni. já nemakám... ty musíš... dělá psí oči.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 11:16 pm

Sam: +Samík není žádný chudák, je skvěle opečováván! :D ..+Ty ani nesmíš makat, lásko. A dej ty ruce pryč! +Plácne ho přes ruku, když se jí Sam pokouší dotknout. Pomalu se na něm pohybuje, volí vlastní pozvolné tempo, mění intenzitu, čas od času se k němu nakloní a políbí ho do vousů nebo na ústa.+ Líbí, Samíku? +Pozvedne obočí ( :lol: )+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 11:28 pm

Molly: jasně, že se mu to líbí. ale aby ji trochu - aspoň nějak - dostal on, začne dělat mrtvolu. moc se mu to nedaří... moc se vrtí a funí na mrtvolu... líbí... ale ještě by se mi líbilo víc, kdybys víc, najádo... a proč na tebe nemůžu sahat? a chci opravdovou pusu... lape po dechu. ale pečlivě sleduje její boky a ňadra a oči. střídavě... uhranutě přímo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 11:36 pm

Sam: +Prudce se spustí po celé délce jeho penisu, aby si ověřila milencův mrtvolný stav. Když zareaguje podle jejích představ, skloní se a hluboce ho začne líbat a snaží se zintenzivnit svoje pohyby. Po chvíli se zase narovná a hladí ho zezadu rukou po koulích a hraje si s nimi.+ Nemůžeš...vydrž!+ Usmívá se s píš divoce než hezky, protože již dávno zrychlila své pohyby natolik, že cítí svůj vlastní přicházející orgasmus.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 11:40 pm

Molly: i přes výstrahu se začne prudce nazvedávat v bocích, hlavně, když se k němu předklání. už nic nenamítá, oddechuje a sténá a fascinovaně si prohlíží její výraz amazonky.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles