Moderátor: Styx
Sirius Black píše:Postrach píše:Sirius: nazdar...ale jo, jde to....co ty? Jaké byly Velikonoce..*uculí se*
Paráda...jsem ju pěkně vyšlehal *směje se a rukou naznačí sekavý pohyb* A dokonce jsem dostal i nějakého zajíca... Jinak byly úplně klidné...udělali jsme si výlet, protože i ve Skotsku je teď kupodivu krásně...A co ty? Jak to vypadalo u tebe?
Styx píše:Sirius:
+zahlédne Siriuse a běží k němu+ Siriusi, jseš jako vítr. Je docela těžké vůbec tě dohonit. +uculí se+ Mohl by ses na chvíli zastavit a věnovat mi pár minut? +hodí po něm prosebná kukadla+
Postrach píše:ale, málem jsme zbořili půl sídla, ale vzhledem k tomu, že je velké dost, by se asi moc nestalo....a to jsem se krotil, jinak by to nebyl správný "lov"*usměje se* a pak....každý den nevytahuju svou ženu zpod stolu...
Styx píše:Sirius:
+chytne se ho pod paží a odvede do rohu+ Hraješ biliár? +nečeká na odpověď a podává mu do ruky tágo+ Zajímám se... +začne váhavě+ … neptej se mne proč... o rod Blacků. +odstraní trojúhelník z prostředku stolu a prvním strkem zahájí hru+ Mohl bys mi říct o vašem vztahu s Regulusem? +zeptá se na rovinu+ Doopravdy mně to zajímá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků