Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 6:58 pm

Sam: +Udělá soucitný pohled.+ To je mi líto, pane. To já bych dokázala vaši křehkou a jistě též uměleckou duši ocenit. Drzost též ocením, ale rafinovaně skryté poklony se často mohou posunout ve svém významu již při přenosu dat. Na to si pane dejte pozor..+ Snaží se pod ním nadechnout.+ Chápu vaše pocity, i mě láska přímo drtí!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 7:09 pm

Molly: je to těžká věc, slečno... ta láska... přeci jen se nadlehčí, aby ji nezalisoval do matrace. vezme ji za ruku a odhrne jí vlasy. musíme si stanovit výchozí situaci, Molly. miluju tě. veškeré řeči kolem jsou jenom řeči. kdyby se základní stav změnil, budu tě neprodleně informovat. pokud se tak nestane, řiď se, prosím, dle této stěžejní okolnosti. políbí jí ruku, pak čelo a pak jí začne hluboce líbat. po chvíli. doufám, že tentokrát to bylo dost jednoznačné sdělení...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 7:16 pm

Sam: +Je tím jeho líbáním a vyznáním úplně omámená. Ví, jak je pro něj těžké říkat věci podstatné, které ženy tak rády poslouchají, proto ji to dostává ještě víc. Odhrne mu vlasy, aby mu viděla do očí a šeptá+: Budu se touto informací řídit a podřídím nastálé situaci veškeré své chování a jednání.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 7:23 pm

Molly: znova ji políbí. hodná najáda, to jsem chtěl slyšet... povzdychne si a pohladí jí po hlavě, na krk, kde jí zajede prsty do vlasů a dál ji líbá. rukama jí pomalu začne hladit po ramenou, zádech až na zadeček. a je jasné, že se chce zase s Molly milovat. pojď sem, najádo... moje... vrní jí do ouška a drží ji za zadeček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 7:27 pm

Sam: Jsem tvoje...Same...+tiskne se k němu, přejíždí rukou po jeho vystupující páteři.+ Miluj mě, prosím!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 7:57 pm

Molly: culí se na ni a s nevinným výrazem (pokud je toho ve svém vzrůstajícím vzrušení schopen) odpoví. ale zrovna jsem ti říkal, že tě miluju... olíbává ji od tváře přes krk a klíční kosti k bradavkám, kde se zdrží a dá si záležet.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 8:05 pm

Sam: +Veškerý humor jí opustil. Bradavky má nalité vzrušením a od nich jí do celého těla proudí elektrizující pocit způsobený Samovými zuby. Celá se mu devzdá a nechá ho, aby si s ní hrál.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 8:11 pm

Molly: posune se ústa na její žebra a bříško, až k pupíku. jednou rukou jí hladí boky a druhou se ještě věnuje jejím ňadrům a bradavkám. rozhodne se, že radeji než slova použije mazlení a dráždění, aby jí vysvětlil, že ji vážně miluje. i miluje ;) .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 8:27 pm

Sam: +Molly to cítí a vnímá jeho lásku celým tělem i svou magií, kterou mu dává jako odpoveď na jeho laskání. Zavře oči a užívá si maximum doteků, slabě sténá a skoro se ani nemůže hýbat vzrušením.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 8:35 pm

Molly: posouvá se rty níž a níž, rukama krouží, hladí a občas trochu stiskne, kam dosáhne. otírá se jí vousy o podbřišek, boky a stehna. poslouchá její hlas a moc si to užívá - a taky víc a víc tvrdne. přesto se soustředí na ni. dlaněmi jí něžně, ale důsledně hladí holeně a lýtka. pomalu postupuje přes kolena výš, na vnější i nitřní stehna. jemně jí prsty zajede mezi nohy. zavrní. nějaké speciální přání, lásko?
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles