Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 8:43 pm

Sam: Ty umíš běsnit? to bych ráda viděla...+utahuje si z něho.+ Ottu nebrat, co třeba Lawrence Durrella? Tajemný labyrint? Tematická kniha...a tenká, takže vína pobereš dost. Jdu to pobalit a zkusím si něco vykouzlit na sebe, mravenečku...+opustí jeho klín, políbí ho a protáhne se na sluníčku.+ A nebojím se...dokonce ani hospod! A barvičky si vyhrab sám - v tom tvém systému se ještě nevyznám..tipla bych, že budou pod postelí.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 8:52 pm

Sam: +Zkusí na sebe něco lehkého vykouzlit, protože složitější šaty si prostě musí kupovat.+ Co bys řekl tomuhle? +zavlní se proti sluníčku.+ Šlo by to jako dočasný obleček?
Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 8:57 pm

Molly: no, na to taky jednou dojde... prohodí trochu nervózně. a pak ji plácne po zadečku.tak alou! vem si co chceš. nějak to zařídím. budeš mi číst? až tě budu kreslit? začne se taky štrachat a hledat věci. jaký víno chceš? červené - bílé - lehké - těžší? najde si něco na sebe a souká se do toho. pod postelí jsou vybrané knihy. vlastně jsou to brány... o tom ale potom. jde k psacému stolu a z šuplíku vyloví kreslící záležitosti a pak ze skřínky věci na malování henou. náhodou - systém to je. o pořádku nemluvím, ale...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 9:02 pm

Molly: hmmm... zálibně si jí prohlíží. tak to mi nevadí... usmívá se a pohladí ji po paži. sluší ti to, najádo... a bude se to dobře sundavat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 9:06 pm

Sam: Jistě, že ti budu číst a jinak tě duchovně obohacovat, Same. Lehké bílé se na lpáž bude hodit nejlíp. +Dívá se s úsměvem na jeho štrachání.+ Knihy jsou brány? Same...jak vlastně jsou ty tvoje cesty nebezpečné? +Dost jí ta informace zarazí a na chvíli přestane připravovat věci na výlet.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 9:18 pm

Molly: víš co? já tě taky duchovně obohatím - všechno ti povím. ale teď to sbalíme a vyrazíme, ne? koukne na ni od balení. bude času dost, na povídání... i jinak... a odběhne pro víno. vrátí se se třema flaškama a jednou dvoulitrovkou vody. sýry, pečivo.šoupne balík do báglu. olivy si koupíme. a ovoce. čokoláda by se ti roztekla... chceme ještě něco? jo, něco na ležení, hadr nějakej...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 9:22 pm

Sam: Tak jo, nechám se poučovat...+Stáhne červenou deku z kanape, poskládá ji a strčí do batohu.+ Ta by šla, ne? Krémy jsem posbírala v koupelně...ty máš ale výběr +protočí oči+...kniha, co brýle? Máš nějaký sluneční?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 9:34 pm

Molly: hm, to holky... na ty krémy. budou se ti líbit, je to samá bylina a příroda... vyrážku jsem z toho nikdy neměl. schrne to. na. vyndá pesterj hadr, vyloženě plážověj ze skříňky v koupelně. kdo by z deky dostával písek, že. chceš brýle sluneční... sáhne na nějakou poličku v zrcadle v koupelně. já si vezmu svůj apartní slamák... nějakej krásnej, byť trochu olámanej. a co na hlavu? aby se ti nepřehřál mozek...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř bře 17, 2010 3:55 pm

Sam: +Odevzdaně vyndá červenou deku z batohu, hodí ji zpátky na kanape a uloží do zavazadla květovanej hadr.+ Já jen žasnu, takovýhle vybavení bys u mě doma teda vážně nenašel. Ostatně jediný opalování, který si během roku užiju, je od kahanu. Na klobouky mrknu...+přibalí ještě papírový kapesníky a vývrtku (dost nezbytná záležitost) a batoh zavře.+ My se vypravujeme jako na tejden...+směje se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 8:57 am

Molly: to víš, zalto. to je ta kuratela bandy ženskejch... a taky tady, v tomhle baráku, je fakt všechno. a zrovna válení na pláži - nic nového, nic neobvyklého. políbí ji a vezme batoh. nevíš. čas je záhadná veličina...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles