kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 10:32 am

Fab: přeslechne záměrně !se to uklidí" a culí se na obrázek. rozkošnej... a už ti to zůstalo... odloží fotku ke své kabelce a nákupům prádla. patlá mu med do vlasů a vytváří retro kojenčí účes. a nepokrytě se mu směje, jakou má šlehu. děti? no, byly by krásné po tobě a rozumné po mně... ale děti mají mít jen dospělí lidé... připadáš si dost dospělej? já moc ne. políbí ho. tak zatím budeme nacvičovat tu výrobu, jo? a pak třeba jednou... políbí ho znova. máš tu někde tu sprchu? umeješ mě?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 1:18 pm

Tir: Připouštím, že bych teď asi děti nezvládl. Mám co dělat s tebou...+řehtá se a snaží se rozcuchat si tu krásu na hlavě.+ Ale výrobu nacvičovat musíme, to je jistá věc...vzhůru do koupelny a já tě meju, tralala!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 2:47 pm

Fab: odstrkuje mu ruce a snaží se mu zase dodizajnovat ty ulíznutý vlásky. a když to nejde, tak se k němu alespoň přilepí, aby byl taky oblemcanej. a políbí ho hezky ano. umýt chci... drží se ho. a taky odnést... lísá se k němu a už zase pomalu pracuje na nácviku výroby ;) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 6:51 pm

Tir: +Vzdá se - má ublízaný vlasy, je celej olepenej a taky docela vzrušenej. Popadne Tir do náruče - stejně se od ní nemůže odlepit (to kvůli tomu medu, přece :lol: ) - a odnese jí do sprchy, která sousedí s kutlochem. +Sem pacienti nesmějí, takže pokud je tu nějaká špína, tak je od Moll. + Hlásí a hledá mýdlo, které by nesmrdělo dezinfekcí. Najde něco s heřmánkem...+ Tak kde začneme, slečno. Vpředu nebo vzadu?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 7:19 pm

Fab: nechám to na vás, pane doktore... nastavuje hrudník a zase zadeček. očuchá mýdlo a dodá: může být... jaký je to ročník? nějaké archyvní? jako u vín :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 7:24 pm

Tir: Jo, to já nevim...už tu nějakej čas bude...+směje se a otočí si Tir čelem ke zdi, aby jí nejdřív umyl záda a zadeček. Spustí vodu a dlaněmi mapuje její záda.+ Teda slečno, co jste to dělala, že jste se tak zapatlala? +Plácne ji přes zadeček a přitiskne se k ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 7:33 pm

Fab: no, vytvářela jsem mladistvý účes jednomu pánovi... moc mu to slušelo, omládl hnedle o třicet let... otáčí se k němu hlavou a culí se. a zadečkem zavrtí. a otře se jím o něj. už se na Fabiena taky těší... ;)
Naposledy upravil Tirage dne čtv bře 18, 2010 8:41 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 7:39 pm

Tir: To jste slečno měla říct, že se zajímáte o práci ve školce...tady je nemocnice...+tiskne se na její zadeček a rukama ji hladí ňadra+...a teď budu muset jako váš ošetřující lékař zkontrolovat vaši tepovou a dechovou frekvenci při sexu+ zamručí ji do ouška a kolenem jí roztáhne nohy. Pustí jedno ňadro a prsty si užívá Tiragina vyholeného pohlaví.+ Velmi působivé, slečno....+kouše jí do krku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 7:46 pm

Fab: to je opravdu potřeba? taková kontrola do zaměstnání? zasměje se a vrtí se mu pod rukama. berete to opravdu důkladně, pane doktore... to se poznají profesionálně šikovné a citlivé lékařské ruce... taky mi to připadá dost působivé. zavzdychá.
Naposledy upravil Tirage dne pát bře 19, 2010 3:06 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 7:51 pm

Tir: Jistě, jsem profesionál a nezanedbám jedinou příležitost ke komplexnímu vyšetření...+řehní se jí do ucha+...jo, moje ruce...talent...vrozená šikovnost....+nahmatá poštěváček a pohrává si s ním.+ Řekněte slečno pacientko, máte nějaké potíže, či vás něco někde bolí...nebo píchá?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga