Styx píše:Sirius:
(Takže by to šlo vytáhnout Reguluse z hrobečku? To je skvělé!)
Jen se směj, jsem zvědavá, jestli nade mnou vyhraješ! Jsem v biliáru fakt dobrá! +řekne pyšně+ Ano, vím toho o rodině Blacků hodně. Říkala jsem, že se o ni zajímám. A co nevím, to z tebe teď vytáhnu. +zasměje se+ Neříkej mi, že tě Walburga nenáviděla už od dětství. Kdy nastal ten zlom? Jak jsi nastoupil do Bradavic? A co tvůj otec Orion, o něm moc toho nevím. Ten byl snad vstřícnější k prvorozenému synovi a dědici rodu Blacků. +vidí jeho kyselý obličej+ Dobře, dobře, tohle je má poslední otázka, slibuji. +uculí se+ A koukej hrát!
(Všechno jde;), ale nepočítej, že ho Sirius uvítá s radostí...bude záležet na Regulosovi, jak se k němu bude chovat...teda pokud budeš chtít, aby ho tak nějak přijal...to už je na tobě:))
Ze mě toho asi moc nevytáhneš... *další šťouch* Blackovic mají fanouška...super "nadšeně" Nechceš autogram? *při vyslovení matčina jména šťouchne dost silně do jedné z koulí, trefí bok* Jsi na řadě... *utrousí a opře se o tágo* A nevyslovuj matčino jméno, prosím *zaskřípe zuby* Snažila se mě vychovávat k obrazu svému, což se jí, jak vidíš, nepovedlo...otec byl slaboch...však z něj Regulus toho taky hodně měl *sarkasticky* Sebevražedné sklony taky... *odfrkne* Totálně ji zdrtilo, že jsem se dostal do nebelvíru *štěkavě se zasměje* Já jsem si nemohl přát nic lepšího *spokojeně*