+někdy v mezičase se na chvíli vytratila z Tvrze a tajně se sem vplížila, aby tu nechala malý dárek, doufaje, že ji nikdo neuvidí+ Vše nejlepší k tvému svátku, Vlku. Syr
Naprosto tiše se objeví ve dveřích, zrovna když Syr pokládá na stolek nějaký balíček. Chvíli je bezeslova pozoruje, její krásnou postavu, ohnivé vlasy... Oči se mu lesknou jako horká čokoláda. Ahoj čarodějko. Promluví tichým, hlubokým hlasem, ruce zkřížené na hrudi a opřeý o zárubeň dveří vypadá, jakoby s ním nepohnulo ani tornádo.
+Málem vyletí z kůže jak se lekla a ještě že už je to na stole, jinak by se to rozbilo, kdyby to spadlo. Otočí se jako na vývrtce+ ehm, ahoj +chycená při činu je poněkud v rozpacích+ já jsem ti jenom +dívá se na něho, jak tam klidně stojí a z hluboka se nadechne a vydechne aby se zklidnila+ chtěla jsem ti popřít k svátku +vyhrkne nakonec+
Usměje se takovým tím hajzlovským úsměvem, jen koutkem úst. Tak k svátku? Překvapeně pozvedne obočí, k svátku mu nikdo nepopřál už léta. Pak se mu v očích objeví neskutečně něžný výraz. Děkuju... Řekne tiše a má co dělat, aby ji nešel obejmout a tak jen pořád stojí ve dveřích a dívá se na ní.
+dívá se na ten jeho výraz ve tváři a ruce se jí začnou potit, má co dělat aby si je neotřela o džíny, tak je prostě zastrčí do kapes a podívá se mu do oček a usměje se+ neděkuj, to já rá... no nic, půjdu, snad se ti to bude líbit +přijde blíž ke dveřím, ale když on je tam tak hezky opřený+ Dávej se na sebe pozor Vlku +řekne tiše, hold jí na něm pořád záleží+
Neboj, já na sebe vždycky dávám pozor. To spíš ty....dávej pozor na vás. Řekne tiše a pousměje se. Pak ustoupí ze dveří, aby mohla projít, ale jen natolik, aby se kolem něj protáhla, přesto se ho bude moct trošku dotknout. Neulehčuje jí to moc no:)