Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 25, 2010 1:59 pm

zavrtá tvář do polštáře, zavře oči a v momentě je tuhý, jako by vážně ani nedýchal, jeho podvědomí si s ním ještě chvíli hraje, cítí její vůni a usne s blaženým úsměvem na rtech
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 12:52 pm

Osprchovaný a navoněný dojde do ložnice, kde má nachystaný oblek, co mu poslala Syri. S holením se neobtěžoval, to strniště k němu prostě patří, jenom si trochu upravil vlasy. Oblékl si kvádro a zkouknul se v zdrcadle Musím uznat, že mi to pěkně sedí ušklíbne se na sebe a přemístí se před Tvrz
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 17, 2012 7:42 pm

Hezky ho obejme nohama kolem pasu a po cestě mu olíbává krk a občas jemně zkousne lalůček. Hmm, obleček? Něco by se možná našlo... Mroukne dráždivě a kousne ho do rtu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát úno 17, 2012 7:48 pm

Hm hm... bručí a nepřestává ji líbat. Hodí ji na postel, vykasá si rukávy a skočí k ní Dělej... si...se...mnou...co...chceš s každým slovem ji kousne do krčku
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 17, 2012 10:07 pm

Docela neupírsky se zahihňá. To jsou velmi odvážná slova, muži... Tak tak. Pokýve vážně hlavou a překulí ho pod sebe. Usadí se mu na stehnech a dívá se mu do očí, na rtech provokativní úsměv. Takže, co jsme to jen...aha, už vím. Mávne rukou a Charlie má rázem ruce přvázané k čelu postele hedvábnými, ale pevnými pouty. Hmm, moc pěkné... Usměje se spokojeně a rukama ho pohladí po hrudi. A teď ještě tohle... Znovu zlehka mávne rukou a rázem má na sobě zhruba toto http://www.luxusnipradlo.cz/img/goods/normal/1072.jpg

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob úno 18, 2012 8:08 pm

Jen tak zkusmo za pouta zatahá, až se nadzvedne celým hrudníkem, ale ani milimetr nepovolí. Klesne zase na polštář a s úsměvem a chtíčem sleduje to její krásné prádýlko Och, no tak to je.... Nějak se mu nedostává slov a tak ju nefalšovaně očumuje a hltá očima Má paní...
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 22, 2012 12:47 pm

Rty jí zvlní lehce arogantní úsměv. Nene, z toho se jen tak nedostaneš, zlato... Zakroutí hlavou. Předkloní se a rukama mu zajede pod košili, dlouhými tahy ho začne hladit po pevném břiše. Rozepne košily a skloní se nad ním, její vlasy ho lechtají na hrudi. Políbí ho na rty, pak sjede na krk a horkou cestičkou polibků pokračuje středem hrudi. Její rty zajmou jednu bradavku, pohrává si s ní jazykem a občas jemně kousne. To samé zopakuje i s druhou a posouvá se stále níž, polechtá ho jazykem v pupíku a pak náhle sáhne dolů, pohladí jeho narůstající erekci a zároveň ho zlehka kousne do podbřišku. Zvedne k němu pohled a provokativně se mu zadívá do očí, aby mu bylo úplně jasné, co hodlá udělat.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon úno 27, 2012 1:06 pm

Já se z toho nechci dostat, jen jsem zkoušel, jak je to pevný, abych ti náhodou nezdemoloval pos... ech... +slova se mu vytratí ze rtů. Polibek jí vrací, snaží se ji co nejdéle uderžet u sebe, ale pak se mu vyprostí a mu nezbyde nic jiného než klesnout hlavou na polštář+ hmmm... +vrní jak přerostlý kocour a tvrdne Becs v ruce. Propichuje ji očima, na tváři ten svůj pokřivený úsměv a mlčky ji vybízí+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 29, 2012 10:54 pm

Plynule pokračuje stále níž, olízne ho po celé délce a políbí krátce na špičku. Rukama ho pohladí po stehnech a lehce do nich zatne nehty, pak se nad něj znovu skloní a otře se o jeho erekci tváří, mazlí se s ním a hladí jeho klenoty. Znovu ho políbí na špičku a pomalu ho pojímá do horké jeskyně svých úst, začne ho hezky sát a všemožně se ho snaží dohnat k šílenství.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 01, 2012 2:28 pm

Kdyby mohl, vnořil by jí prsty do vlasů a přitiskl by si ji do klína. Je tvrdý jak kámen, Beccyiny mazlivé hrátky jsou to nejslastnější mučení na světě. Hrubý slastný sten se mu prodere skrze zatnuté zuby, když se konečně uráčí vzít ho do rtů. V penise mu pulzuje vzrušením a bedry se vypíná proti těm rudým horkým rtům. Chraplavě mručí a oči má zamžené touhou
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti