Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 9:01 pm

(ále to bylo jenom culení typu: když budeš, Lucíku, hodnej, prozradím ti pár triků - a vysvětlím na plyšácích :lol:, mladší a naivní bratře ...)

Fab: (ustojí/uklečí to, nebo mám utéct překulením :)) )
prudce oddychuje a opře se o něj zády. to je trochu převáží a Fab i Tir mají co dělat, aby neslítli z postele. pak se nějak - poměrně bezpečně - rozplácnou vedle sebe na postel a Tir se musí přetočít na záda, aby chytila dech. přemýšlí, že po tomhle chce jít Fabien do práce a jestli půjde po čtyřech. a taky ji napadne, že (i když má spíš tendence si ho idealizovat) podobný tělocvik, jaký zažívají poslední dni spolu, ještě s další ženskou by určitě ve zdraví nepřežil. to jí udělá hrozně dobře. posune se k němu blíž a hladí ho po zádech až na zadek. miluju tě, Fabienku...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 9:06 pm

Tir: +Rozplácne se vedle Tir, popadá dech a přemýšlí, zda dneska poleze do práce po čtyřech nebo si nechá přistavit křeslo na kolečkách a taky samolibě myslí na to, že ať už Tir zažila před ním cokoli, nebylo určitě tak dobré jako s ním.+ Taky tě miluju, lásko...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 9:37 pm

pfff! :lol: no hlavně že je chlapec spokojen.

Fab: jak ho hladí, všimne si lesku jeho očí a pyšného výrazu. pod dojmem okamžiku a taky, že ho má opravdu ráda a chce mu vynahradit své emocionální přemety, ho pohladí po čele, odhrne mu zpocené vlasy a s úsměvem - a kapkou červenání - mu řekne: jsi nejlepší... největší... nejšikovnější a můj...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 24, 2010 2:48 pm

Tir: Lépe jsi to snad ani zformulovat nemohla...+zašklebí se vesele a už je to zase ten praštěný Fab, co dělá vopičky za každých okolností.+ Budu se muset odplazit do koupelny a pak do laborky...+povzdechne při pohledu na hodiny+...už se to blíží, ach jo!Já tak hrozně nerad ty lektvary patlám. to dělává Moll. Ale ta si vzala dovolenou - vážně by mě zajímalo na co a jestli má v úmyslu si vybrat zpětně ty čtyři roky, co žádnou neměla.+ Zatváří se kysele a položí Tir hlavu na břicho, jakože vážně nikam nechce.+ Jdeš do kanclu nebo na Mýtinku?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 8:41 am

Fab: tak to rozplaz... práce šlechtí. hladí ho ve vlasech, jak ji leží na bříšku. prstem mu přejíždí po liniích uší a natáčí si jeho valsy na prsty. Molly má dovolenou? a ty? máš nějakou, nebo to padlo na flámy? uvažuje, že by taky mohli být někdy spolu dýl. obojí, nejdřív kancl, pak do lokálu. musím se dohodnout s Et, co a jak...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 2:11 pm

Tir: No jo, Moll má dovolenou...někam se úplně vypařila. Ani neřekla kam. Já měl dovolenou před vánocema, ale taky bych si mohl ještě nějakou vzít - vlastně už novou na letošek. Ale to až se milostivá vrátí.+ Zašklebí se, zkutálí se z postele a předvádí plazení směr koupelna.+ A náhodou já neflámuju, víš! Já se jen společensky unavuju...Taky když jsi mě včera holila jsi mohla vzít i vousy...+mručí+...a vezmu tě ze spárů Et jen co to tady namíchám...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 3:06 pm

Fab: kouká na něj, ten návrat do dětství se prohlubuje, už leze po čtyřech :). musíš dát níž zadek, jinak se neproplazíš pod ostnatým drátem... rozvaluje se na posteli a radí. zasměje se. hm, ty a tvoje unavování... holení tváře - to sis jednak neřekl a jednak, pokud si matně vzpomínám, jsi měl dost napilno zase jiným směrem... strašně jsi chtěl ty moje náplasti s píďalkama... rozvaluje se po posteli a protahuje se, dokonce si asi dá i nohy za hlavu a rovná si záda trozními protočeními... prostě raní prostná. hm, já pak ale ještě musím na Mýtinku... udělá most a trochu se zamotá do peřin, tak povolí a padne zase na záda.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 8:18 pm

Tir: +Rozplácne se na koberec a nevěřícně zírá na to, co dělá.+ Hele, aby ses ještě rozmotala...+pak udělá psí oči+...když ty píďalky byly hrozně roztomilý, tak co se divíš.+ Vyškrábe se na kolena a pak po hraně dveří i do stoje.+ Ach jo, doufal jsem, že se budu moct Mýtince vyhnout - nesnášim ty chlapi, co tam seděj a slintaj, kdykoliv projdeš kolem nich. Ale zas aspoň tě tam budu moct kontrolovat a ty mi propašuješ něco z kuchyně...+udělá dva kroky do koupelny a svalí se do prázdné vany a až teprve poté do ní začne napouštět vodu.+ Přijď se, prosím, podívat za pět minut, jestli jsem se neutopil!+ zahuláká.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 8:33 pm

Fab: směje se mu a dál se protahuje, aby nemusela lézt po čtyřech jako on. a zavolá za ním: nepřehánějte! a uberte, nebojte se! pak se jde oblíct. vezeme si "civilní" pradélko. jo, z kuchyně bych ti mohla propašovat kuchaře třeba... a přes něj nějaký Fabienovo tričko, vytahaný a vytenčený, ale hrozně pohodlný, co najde, očuchá a usoudí, že to půjde. chce si jít k němu do koupelny vyčistit zuby a nechce to riskovat nahá nebo v prádle, ví, jakl by to dopadlo. můžu si u tebe vyčistit zuby, plaváčku? jde za ním.
Naposledy upravil Tirage dne čtv bře 25, 2010 8:46 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 8:42 pm

Tir: +Sedí ve vaně plné vody a sype do ní nějaké byliny. Přimhouřenýma očima sleduje Tir, která je v jeho tričku tak hrozně sexy..+ Čisti, čisti, krásko, až vyčistíš, tak Fabíka políbíš...+vysype do vody všechny byliny, které krásně provoní koupelnu a rozvalí se.+ Úžasná věc, tahle Mollyina bylinná směs. Smíchala všechny kytky, na který je alergická a je z toho výborný povzbuzovadlo těla a mysli.+ A na kuchaře zapomeň - budu večer hrozně hladovej a ty vaši kuchaři by se museli dlouho vařit..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců