Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 9:52 pm

(Pilota? :shock: )

Sam: A já tě zvu k tanci...na oplátku...+popadne ho za ruku a táhne ho z pláže. Po třech krocích se však zastaví a otočí se na moře.+ Bylo to tu nádherný...bylo to tu s tebou nádherný...+zamává moři.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 9:56 pm

(předvedu názorně v sobotu dopoledene... asi.)

Molly: usměje se a zarecituje: razdve tři, raz dva tři... nechá se vést za ruku pryč. jo! taky se mi to líbilo... sem budeme chodit! pronese rozhodně. támhle na konci pláže doprava, tažný pse... naviguje ji, jak ho zase vleče, ani nestihl nahodit pořádně bágl.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 10:08 pm

Sam: Ale já dneska nemyslím na valčík, lásko...něco divočejšího by mi přišlo vhodnější.+ Nechá ho, aby si nasadil batoh a táhne ho vytyčeným směrem. Po chvilce vykřikne+: Jé, hele to už je oono? +Ukáže směrem k průměrně vzdálené hospůdce.+ Vzhůru!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 10:11 pm

Molly: nahodí bágl a skloní se k ní a políbí jí ruku, kterou ho drží. to byla jen taková reminiscence na plesovou sezón a naše seznámení bližší. udělá romantický oči a pak to schodí úsměvem zlobivým. jo, to je ono. vzhůru dolů! teda rovně...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 10:22 pm

Sam: Já vím, lásko...raz dva tři...valčík už nikdy nezapomenu...+zatančí valčíkový krok.
Taverna se blíží čím dál víc a Molly blbne jako malá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 10:29 pm

Molly: jde dva kroky za jejím tancem a usmívá se, jak se mu líbí její hry. doufá, že se Moll nepřerazí, ale je připraven ji, kdyby něco, sebrat a zvednout. je úplně jako jeho holky a jejich záchvaty tance - občas měl dojem, že si ony mylí, že život je muzikál ... a Molly teď taky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 10:50 pm

(To bude asi jeho vlivem, ne? :lol: )

Sam: +Konečně dotančí a v případě Sama dokráčí k taverně. Líbne ho na rameno+: Prosím, pane, vstupte a ukažte mi vhodné místo ke stolování, hodování, pití a tanci...+Má co dělat, aby to nezazpívala. Proplete svoje prsty se Samovými a spokojeně si toho užívá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 10:59 pm

( :D "to je ten divnej?" "jo. to je ten vlivnej!")

Molly: tudy, prosím, milostiá slečno. račte mne následovat. uvede ji dovnitř, kde se jich už ujme srdečný majitel a začne kolem nich kroužita a podstrojovat. a z jeho srdečnosti není poznat, jestli Sama zná, nebo ne. asi jo, trochu. a brebentí, že večer budou i buzukia řecké folklórní tance.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 11:06 pm

:lol: :lol:

Sam: Seš tu nějakej oblíbenej, ne? +Mrkne vesele a probírá se jídelním lístkem a taky tím vinným. +S řeckými víny nemám moc zkušeností, ale budou asi sladká co? Nebylo by tu něco kyselejšího? +Strčí Samovi lístek pod nos a dobrá nálada ji neopouští.+ Jé, vážně bude tanec!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 11:20 pm

(něco jde, ale ta domácí, od majitele podniku jako bonus k večeři, jsou asi většinou vražedná - řecká vína.)

Molly: vesele se dohadují, co si teda dají, luští řecku cyrilici, hlaholici. objednají a už se pomalu rozjíždí hudba a za chvíli začnou tanečníci poskakovat. Sam má pusu od ucha k uchu a když se nají, začne se přidávat ke zpěvu a kroužej kolem něj i ti tanečníci a lákají ho k tanci (tam normálně tančej chlapi s chlapama :)) ).
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles