Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 11:27 pm

(Jo, jo, já vím...jen ať si trsne, Molly se zatím pěkně namázne :lol: :lol: )

Sam: +Usoudí, že Sam má talent nejen na chorály a vůbec docela pěkně zpívá :D .+ Tak se předveď, lásko! +Připije mu a postrkuje ho k tanci, protože je hrozně zvědavá, má skvělou náladu a hrozně zlobí. Otírá se mu bosou nohou o lýtko a culí se jako sluníčko.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 11:35 pm

Molly: dobrá! ale ne že se mi tu zťukáš!chce jí udělat radost, tak jde tančit. jde mu to moc dobře, akorát lituje, že nemá taky tak rozkošný obleček. a ja tak asi o dvě hlavy vyšší, než Řekové :).

http://www.youtube.com/watch?v=xkHfKjwPHXo&feature=related
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 11:41 pm

No, to je rozkošné.. :P :shock:

Sam: Neboj, slibuju, že budeš dřív opilý než já! +Usmívá se líbezně ( :lol: ) a pohupuje se v rytmu hudby a tleská tanečníkům i Samovi. Je to vážně hrozně legrační ho vidět, jak ční nad těmí všemi roztomilými Řeky a sledovat jeho hubené nohy při všech těch kreacích.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 11:45 pm

(a jak by mu slušely ty třapce na dlouhejch hubenejch nohou :)), má místo nich asi dredy...? :roll: )

Molly: už teď jsem opilý tancem! houkne na ni a ční nad hlavama a poskakuje do rytmu, který se zrychluje. jeden tanec mu stačí ke štěstí a odmítá s úsměvem další lákání tanečníků. myslím, že jsem se jim líbil... ale dobrého pomálu. zase si jde sednout k Moll.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 11:58 pm

(Střapce jsem nenašla :? http://www.gigstudio.com/site/fotoalbum ... IM0638.jpg, tak aspoň dredy :lol: )

Sam: Jasně, myslím, že jsi v kurzu nejen u mě! +Směje se mu a podá mu vodu, aby neleknul.+ To byl skvělý výkon, Samíku. Máš speciální taneční průpravu? Či to patří do povinného výcviku vaší kanceláře?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 29, 2010 7:38 am

(sluší mu to jako vždy... a ta dechová sekce v levém dolním rohu... to jsou věci...)

Molly: vděčně se napije. jsem celý speciální... a ta léta praxe... a v kanclu musíme umět zapadnout do jakékoli společnosti. vytahuje se a užírá něco Moll z talíře. a i když je vedro, nalepí se bokem na ni.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 29, 2010 4:25 pm

Sam: Jistě...velmi speciální druh...+šklebí se na něj a sleduje, jak se cpe salátem a olivama (černejma).+ Hlavně, že jsi nikdy nezapadl do sr...k. Tváříš se, že na každou pracovní cestu si balíš taneční boty a smoking..+protočí oči, ukradne Samovi pod rukou poslední olivu a slupne ji. Trochu se od ně odšoupne.+ Same, koupali jsme se v moři..je to nutné i v našem vlastním potu? To bych si nechala až na společný tanec!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 29, 2010 6:50 pm

Molly: kdo to říká, že ne? žádej podrobné informace u Et, ráda ti to povypráví... (a to je fakt.) strhne se drobný boj o zrno a stravu, prostě si kradou navzájem žertovně kousky salátu.) jistě, že balím, mrkni do báglu... dělá, že to je přeci normální. a přišoupne se zas, ale nechá si trošku odstup. najednou ti vadí, že se potíme... otře se jí tváří po krk a tvář. no, tak smím prosit?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 29, 2010 7:06 pm

Sam: +Jistě...líbí se mi, když prosíš...+culí se a pro změnu se šoupne ona k němu a přitiskne se.+ A bágl si prohlídnu...kontrola, víš, jestli vozíš dostatečné množství ponožek a kapesníků...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 29, 2010 7:19 pm

Molly: no jo, mám to základní vychování, poprosím, poděkuji... přitáhne si ji. a kloužou, jak jsou zpocení. baletní špičky, stepařský boty a brusle... doplní seznam. a vytáhne ji ku tanci. právě to tady i v taverně (ze záhadných důvodů) rozjíždějí Kučerovci Olé, kabaléro!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles