Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 28, 2010 12:51 pm

Styx, jo zabydlel, líbí se mi tady. Usměje se na ní miloučce.
Lano, moc mě těší. Okoukne ju a jemně jí políbí ruku.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 2:28 pm

Becca: Takže leopardíkovi už byla dlouhá chvíle, že vzbudil paničku? +uculuje se+ No alespoň spolu pokecáme a seznámíš Lanu s prostředím, jak to tady chodí. Ty to tady přece jenom znáš líp, než já

Nathaniel: Komu by se tady nelíbilo, že? +mrkne na něj a má sto chutí pohladit ho po těch nádherných vlasech, jak je rozkošný+ Budeš taky někdy vystupovat? +zeptá se ho zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 3:46 pm

°Dovnitř se za Styx trochu vmotá. Ještě nikdy se nepřenášela, ale urychleně dospěla k názoru že je to horší než cestovat zatlučená v bedně po moři. Rozhlíží se.°
Styx, to je luxus °pochválí si° Zdaleka ne jak ty naše putiky °znechuceně se zašklebí°

Rebecco °Potřese jí rukou° Lanevra, pro přátele Lana. Ráda tě poznávám °nezapomene Rebeccu sjet jedním krátkým hodnotícím pohledem. Je prostě už taková.°

Nathaniel ráda tě poznávám °řekne ostražitě.° Takže ty si něčí zvířátko? °zeptá se zvědavě, opatrně vyprosťujíc svou ruku z jeho sevření.°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 4:43 pm

Lana: V pořádku? +zeptá se jí trochu s obavou+ Poprvé je to nejhorší +objedná jí u barmana něco ostřejšího a pro sebe... chvilku přemýšlí nad tím, jak to dopadlo posledně, když se tady opila... nakonec si netradičně objedná pomerančovou šťávu, rozředěnou kapkou finské vodky+ Cos čekala? +culí se+ Slasti nejsou žádný tuctový podnik. Brzy na to přijdeš sama
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 5:06 pm

°Přitočí se blíž ke Styx, tak aby jí při nejmenším lidé neslyšeli° Upíři naštěstí nezvrací, takže dobrý pro všechny ostatní. Už méně pro mě °oči jí vesele jiskří° To věří že je to vyjmenčné místo. Každé místo kde se vzájemě snese víc jak tři upíři, anižby se začali přinejmenším slovně pošřuchovat, je neobičejné místo °také zauvažuje co by si vzala° Předpokládám že tu mají něco s krví °usměje se pevně stisknutými rty. Po dalším zaváháním si ale raději obědná vino.° Stojí se tu, nebo se dá i sednout? °trochu si Styx dobírá°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 5:28 pm

Nevidím do vztahů, které tady panují, ale co jsem vypozorovala, Jean-Claude tady vládne pevnou rukou a udržuje si přímo vojenský pořádek. Myslím, že si žádný z místních upírů nedovolí nic, čím by si vysloužil jeho hněv. A to je dobře, protože nevím, jak by to dopadlo, vypustit upíry mezi obyčejné lidi +zachvěje se+ Tak nakonec víno? Ty mě překvapuješ +uculí se a sedne si na barovou židli+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 5:37 pm

°Vážně se na ni zahladí° To bys ani nezjistila. Byla bys mrtvá. Nu, i když s tvou kouzelnou mocí... °upije° Výborné! Jestli se budu takhle rozmazlovat, zlenivím °krátce se zasměje° Když už jsem vínem začala, proč jím nepokračovat? °Usměv jí na rtech trochu zmrzne, když zjistí že Styx plánuje dnešní večer strávit balancem na židli° Co je malí, to je hezký °ohodnotí svůj malí vzrůst a lehounce se vyhoupne na židli° Takže trávíš svůj život vlastně pořád stejně °opře se zády o bar° a přotom bych myslela že se usadíš, budeš mít manžela, děti a bílí, laťkoví plot.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 5:58 pm

Ani to nechci vědět. V tomto případě je to určitě lepší +ušklíbne se+ Souhlasím s tvým řčením +směje se a vytáhne se hrdě do výšky, aby svoji malou postavu zdůraznila a rozchechtá se+ Můj život vůbec není stereotypní. Řekla bych, že je docela akční +uchichtne se+ Teda... byl... donedávna +upřesní+ Budeš se divit, ale už jsem se usadila. Manžela a děti sice nemám, ale přítele svých snů ano. Už jen ten bílý laťkový plot mi chybí +rozesměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 6:16 pm

Myslím že i opakovaná akce může být stereotypní °z vínem si spíše hraje, než aby ho pila.° Divím a zároveň ne °pohladí ji po hřbetu ruky° Každý člověk se jednou chce usadit °odloží skoro nedotknutou sklenku na bar° Povídej. Kdo je to? Jak vypadá? A kde pracuje? °vyzvídá nadšeně. Možná je to skutečné nadšení a zájem a možná ne.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 6:51 pm

+už se málem nadšeně rozpovídá, když se najednou zarazí+ Radši někdy jindy +kradmo se rozhlíží po temných koutech baru+ Nikdy nevíš, kdo tě může poslouchat +nervózně si zapálí cigaretu+ Je to pravda, že upíři mají vynikající sluch?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti