Molly: fajn. já tě naučím! nahodí spokojený úsměv po polibku. jdeme! vezme ji za ruku a přendá si její dlaň do druhé ruky, tou blíž k Molly obejme kolem pasu a vede ji ke dveřím od skříně. zavři oči, brouku a drž se mě. vejde dovnitř a projdou do jiného místa.
(dáme jim nové téma Řecko. jdu na nějakej krásnej mořskej obrázek.)
Sam: +Tak rychlý ústup ze scény nečekala, ale vyrovná se poměrně rychle. Na Samově posteli se všechno poměrně rychle v hlavě srovná . + To bylo tak...jeden zvrhlík mě chtěl sundavat šaty přímo před zraky asi padesáti hostů v jedné útulné hospůdce..+žaluje a ještě si ty šatky trochu brání.+
Sam: No, nejdřív jsem se bránila...+dělá hroznou chudinku a předvádí chabý odpor+...a pak jsem mu chtěla sebrat jeho šaty, abych se měla do čeho oblíknout...+sundavá z něj košili.+
(tak jo, tak celé znění: "žalovat se nemá, ale ohlásit se to musí" .)
Molly: jsi tak odvážná! a cudná! nechá si sundat košili jen s malým přetahováním. a začne ji rukama všude hladit - a místy i lechtat. a co bylo dál? ale brutální detaily vyncech, víš, že jsem citlivá duše... dělá na ni oči.
Molly: lehce nafučeně se odtáhne. jak znásilnit? kod tě chce znásilnit? já přicházím s nabídkou kvalitního sexu - poloha mléhka a vody... už se zase směje a víc ji lechtá.
Sam: +Snaží se schovat si žebra a další lechtivá místa rukama, ale na to jich má málo.+ Sám jsi řekl, že jsem cudná...+zajíká se smíchy a snaží se ho kopnout nebo cokoliv, jen aby jí už nelechtal...+ale kvalitní sex...ten nikdy neodmítnu. Když je to se zárukou!