Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Morfeus » stř bře 31, 2010 1:00 pm

statečně Tir utěšuje a drží, hladí, i když už je pěkně mokrej a ulepenej. svým způsobem s ní hluboce cítí a taky se tak trochu zvrhle baví.
koukne po Et.
jako by mi to něco a někoho matně připomínalo... tobě ne, Eternity, lásko? začne se tak zvláštně uculovat.

Tir: nó, já, čistě teoreticky, samozřejmě, koukne po Eternity, a to hlavně protože jsem nesmírně vyspělý a osvícený muž, bych si vážil tvého zájmu o mou osobu, obzvlášť tak nepokrytě projeveného... já už vás znám a tak i vím, že mě bijete jenom z lásky a těch nejušlechtilejších pohnutek... ale co ten tvůj felčar - těžko říct... podívá se na Tir s hezkým úsměvem a přitulí ji na své zavlažované rameno. neboj, malá, všechno dobře dopadne.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » stř bře 31, 2010 1:17 pm

Morf: zaxichtí se na něj. ne. vůbec nic! to bylo úplně jinak, ty sis to zasloužil. zavrčí. a vůbec! taky bych mohla vyprávět... vjede mu rukou do vlasů a je to něco mezi zataháním a pohlazením.

Tir: to se stane, různé přehmaty... budeš si to s ním muset vyříkat a v krajním případě vyžehlit... pomalu se postaví a začne uklízet zbytky po free večírku a věci roztahaný od štěňat. Tir, dáš si něco? čaj, kakao, panáka? nepomůže ti něco sladkýho? na nervy...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » stř bře 31, 2010 1:22 pm

Et: jistěže. to byla zcela jiná záležitost... culí se furt.
já chci panáka! dva! a nevařím nic. já tady utěšuju a zachycuju vlhkost. vaříš ty. ukazuje na Tir v náručí. a malá by se měla něčím nacpat a strčit do pelechu. až se vyspí, bude s ní třeba rozumější řeč.

Tir: co si dáš? Et ti to přinese a já ti zatím budu vyprávět příběhy ze života, jestli chceš... utěšuje a podvratně šeptá Tir, jak to kdysi dááávno bylo s malou vzteklou Eternity a nebohým nevinným Morfeem :D . no a na ten vzteklej projev a upřímný, jednoznačný přístup k věci mě nakonec naprosto utáhla...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » stř bře 31, 2010 1:24 pm

Morf: já jdu vařit a nalejvat. ale pak bude střídání a povyprávím svoji verzi já. tak bacha! a jde skutečne pro nápoje a panáky.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » stř bře 31, 2010 1:29 pm

než se vrátí Et s nápoji, Tir utahaná a ubrečená usne u Morfa.
Et. polož to tady a já ji odnesu do postele. to kakao ji tam můžeme vzít s sebou. aspoň mi budeš otvírat. nadhodí si Tir a nese ji k ní. no, dobře že spí. takhle by si pouštěla zase nahlas nějakou hudbu. barák už podmáčela, pak ty decibely - ještě by nám to spadlo... šklebí se na Et a polohlasem žertuje.
ale stejně to bylo hezký, když sis mě usmiřovala... usměje se na ni cestou zpět do obývacího pokoje.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » stř bře 31, 2010 1:33 pm

Morf: dá mu pusu a lehce štítivě stáhne ruku, když se dotkne jeho promáčeného ramene. hmm, to můžeme i zopakovat... nejdřív nějaké to násilí a pak... usmiřování... chytne ho za ruku. ale ty nervy jí teda nezávidím... myslíš, že to Fabien ustojí, naši Tir? každý není tak statečný, jako ty... a v hlase jí zní ironie i láska. a měl bys se převlíknout. jseš mokrej a lepíš...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 7:50 pm

+Vstoupí do pokoje a rozhlíží se, kdo tu všechno je.+ Tirage! + zavolá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » stř bře 31, 2010 7:56 pm

Molly: dobrý den. nekřičte, vzbudíte ji a kdo to má vydržet? nechcete kakao? jeví se jí za zády, v jedné ruce hrnek, ve druhé panáka.

Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » stř bře 31, 2010 8:00 pm

Morf: Dobrý den. +Mrkne na obsah hrnků a sklenek.+ Tedy, jestli si mohu vybrat, tak radši toho panáka. Právě jsem ukládala toho druhého nešťastníka. Je Tir v pořádku?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » stř bře 31, 2010 8:11 pm

(dva až tři chlapi zároveň? styď se!)

Molly: podá jí panáka. sice jsem si ho chránil pro sebe, ale dejte si. druhého koho? aha. pana Fabiena... upije kakaa a podívá se na ni trochu vyčítavě, jako co to má k pití. no, vidím, že se kauzou na obou stranách zabývají celé kolektivy... vyndá z baru celou láhev a ještě jednoho panáka. na štěstí a odvahu! připje jí.

Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles