Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 01, 2010 3:21 pm

Styx, °nechá si chytnout a svírat zápěstí, protože Styxin dotek je jí příjemný. Jinak by se vytrhla a zřejmě by jí přitom zlomila ruku° Ale já ti nevyhrožuji °odporuje nevinost sama° Možná se jen trochu bavím tím že tě straším °nežně se usměje° To je ale jen škádlení °sklozne rukou o malinko níž, takže jí muže obejmout nízko v pase. Vlastně skoro kolem zadečku. Přivine se k ní celím tělem a položí jí hlavu na rameno° Jen se mi stýskalo Mazlíčku °zabrouká°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 01, 2010 4:35 pm

Lana: Ty jsi upír, takže žiješ věčně, já jsem čarodějka, my se dožíváme tak max 120ti možná 150ti, ale to už tady rozhodně strašit nebudu *zakření se* Postupné odcházení je přirozený děj, se kterým se musíme poprat a užít si život tak, aby za něco stál *zauvažuje nad těmi slovy a začne se smát* Proboha, nemůžete mě zastavit, když tu tak filozofuju? *zavrtí hlavou* Ale ne, já mám svůj život ráda a pak i ráda odejdu, až nastane čas. *přizná, protože ví, že to rozhodně tak brzo nebude* Uf, poznat manžela..tak to bude dost složité..můj muž je úžasný snad jen k pár lidem, ale řekla bych, že vy dva...nooo... *když si vzpomene, jak se choval ke Styx* Ale hlavně to bude složité, protože typuju, že se jen tak nevrátí *pokýve hlavou*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 01, 2010 7:01 pm

Lana: Škádlení? Tak tím jsi mě docela často zlobila, pamatuješ? +ušklíbne se a když ucítí, jak její ruka sklouzne až pod hranice slušných partií, ohlédne se přes rameno na ta místa a pak pohlédne na Lanu+ Zlato +vysvětluje jí trpělivě jako malému dítěti+ ne, že by mi záleželo na tom, co si tady o mně lidé pomyslí, když mi mé hýždě svírá ženská ruka, ale... ráda bych si sedla +uculí se+ A to ti mám jako věřit, že se ti stýskalo? +odfrkne pochybovačně, ale přesto si přitiskne její hlavu k sobě a jemně ji hladí po černých vlasech a tajuplně se usmívá, což ale Lana nevidí, když má tvář zabořenou v jejím ramenu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv dub 01, 2010 8:11 pm

Meg: Chaos? Jak můžete mít na ministerstvu chaos? +trochu udiveně+ Koho myslíš? +zeptá se, když jí řekne, že prsty v to má někdo jinej+ Vždcky žasnu nad tím, jak za jedinej tejden dokážou udělat v účtech takovej binec. Si tak řikam, že na to musí bejt nějakej zvláštní talent, či co. +zakroutí hlavou+ A co, udělali jste v tom pořádek?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 01, 2010 8:13 pm

Margarit, mě filosofování nevadí °trochu se pousměje° 120 let? To je ucházející věk i pro upíra. Přinejmenší pro ty co znám já. I když °uzná° takoví si asi nemůže moc vyskakovat. Zas v době kdy mě bylo 120 to bylo jiné než těď °napije se° Já přijímám že něco odchází a přichází nové. Jenom se to děje na můj vkus příliš rychle °povzdechne si° Takže není společenský ty? Stále zajímavější °zazubí se, takže konečně ukáže svoje ostré, ikdyž v téhle chvíli krátké tesáky°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 01, 2010 8:27 pm

Styx °zvedne hlavu, taže má teď ústa u jejího krku°Jistě že si pamatuji jak jsemtě... škádlila °řekne mnohoznačně a z tonu hlasu je slyšet že se usmívá. Vyjede rukou nahoru. Už ji tedy nesvírá tak nízko, ale naopak hodně vysoko° A pročby ne? °když jí Styx začne probírat vlasy výtězně se jí zajiskří v očích, kterýžto jas hned zakreje řasami. Pustí Styx a odstoupí na víc jak společenskou vzdálenost° Tak a co je v tomhle podniku zajímavé? Kromě sexi zvířátek a skvělého vína.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 01, 2010 8:45 pm

Meg: Máš pravdu, kdybych se chovala upejpavě jako jeptiška, vůbec nic by se nestalo a byla by to vážně nuda. Jenže já ráda provokuji a čím je to nebezpečnější, tím víc mě to láká +ušklíbne se+ Škoda, žes tam nebyla, aby sis udělala svůj vlastní názor. Viděl mě někdo, že bych se s Asherem vyspala? Anebo mě soudíš jen podle toho, co o mně napsala ta mrcha? S klidným svědomím bych to mohla zatloukat a bylo by to tvrzení proti tvrzení +rozhlédne se kolem, jestli tam někde něco nebzučí+ Ne, teď vážně, v žádném případě se nechci zbavit zodpovědnosti za své počínání. Na všem mám svůj obrovský podíl a ponesu si následky. Remusovi to řeknu sama dřív, než mu to nějaká přející duše práskne. Netuším, jak se zachová, ale nikdy mu nechci lhát, i s tím rizikem, že... +nedopoví a pro tuto chvíli jí je milejší sklenka skotské+ A Meg... díky za upřímnost.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 01, 2010 9:19 pm

Já jsem upřímnost sama, to jo a proto si vždycky nabiju pusu *ušklíbne se* Jak říkám, nesoudím tě *zavrtí odmítavě hlavou* Hmm, pokud bys klidné svědomí měla, tak s tvrzením proti tvrzení operovat můžeš *pobaveně se zašklebí* Číst to Remus bude tak i tak a víš jak to bývá..na každém šprochu pravdy trochu..A myslím, že Remus si vždycky zasloužil upřímnost a pravdu..ale je to tvůj život..já ti do něj kecat nebudu.. *zavrtí s úsměvem hlavou a kopne do sebe zbytek whisky, číšník jí donese ihned další*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 01, 2010 9:42 pm

Nef: Se divím, že se divíš ty. *uculí se* U nás je bordel jak v tanku..asi jako všude na úřadech...dokážou tam udělat asi takovej bordel, jako ty máš za týden ve spisech a vleče se to *protočí oči* Nevím, ale tuším...s jedním tam jsou furt problémy *zamračí se..nechce o tom moc mluvit..co kdyby tam byla nějaká zlatá mrcha:)*

Lana: Ne, společenský typ rozhodně není *zakření se* Jo, to máš pravdu, že se to všechno děje moc rychle *souhlasně* Můžu se zeptat..vím, že u ženy je to nevhodné a neříká se to, ale přesto se zeptám...kolik ti vlastně je?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 01, 2010 9:48 pm

Margarit °dlouze a netečně se na ni zahledí. Až je to nepřirozené a znervozňující° Dejme tomu °promluví nakonec pomalu° že je mi příliš málo, abych ovládala masy. Ale dost nato abych měla vlastní názory, který mi nikdo nechce... trvale vymluvit °zase nasadí přátelský výraz° A kdy vůbec žijete?
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti