Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Morfeus » čtv dub 01, 2010 12:49 am

už tam chvilku očumuje a poslouchá je. když si ho všimnou, roztáhne úsměv a paže jsem tu a nic mi nechybí!

Molly: mám tomu rozumět tak, že jsou v nemocnici i jiné sestry, které se naopak o pana Fabiena zajímají, nebo on o ně? a proč tahle zrovna ne? jak si můžete být tak jistá?

Et: tak mimikry říkáš... a rozkochaně... to tedy ano. naše každodenní dramata jsou solí života. když neblneme my, vezmou to za nás mladí. show must go on! abeb cirkus na kolečkách! - Et, vždyť bys se nudila, kdyby byl chvíli klid...

Molly: ani se nedivím, že byste ráda slyšela výjevy z našich pohnutých osudů - nic tak člověka nepotěší, jako neštěstí druhého, že? může čerpat poučení a také sílu z toho, že za blbce není sám ani jediný. culí se na ni. Sam je doma a pokud se už probral a zcivilizoval, za chvíli sejde sem dolů. ale pokud chcete za ním, pokrčí rameny, my tu mravnostní policii netpíme. myslím, že právě zpíval ve sprše... ušklíbne se.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 7:02 pm

Morf: +Usměje se při představě zpívajícího Sama ve sprše a vůbec při představě sprchových aktivit. Pak se ale pokárá a vrátí se do reality.+ Počkám tady a bafnu na něj... Ale k těm sestřičkám. Samozřejmě, že máme střiček dost, ale tahle konkrétní spadá pode mě a Fabiena. Fabien má jasnou zásadu, co se týče sester - prostě - co je v domě, není pro mě, jestli víte, co myslím. A Katty - to je ta naše sestřička - je moc krásná a vtipná, ale pokud má o někoho konkrétního zájem, tak to rozhodně není Fab...+vzdychne nešťastně +...jsem to já.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » čtv dub 01, 2010 7:08 pm

Molly: ale! tak to abych spíš nezištně informoval Sama... skoro neznatelná škodolibost v hlase. jinak mám spíš dojem, že co je v domě, to schytám...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 7:11 pm

zdusá ze schodů, jak stádo pakoní. čaau! co máme k jidlu? všimne si Molly. ahoj... chytne ji a políbí. už se ti stýskalo, viď. mě taky. nemáš hlad? já strašnej... přemístí se k lednici.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 7:12 pm

Morf:+Zatváří se na něj pohoršeně.+ Vy se tváříte jako týrané zviřátko...copak vás tu pořád bijí? +Podívá se na Et, zda nemá v ruce karabáč nebo rákosku.+

Samík: +Šťastně mu vrátí polibek.+ Stýskalo a hlad mám, ale jsem tu hlavně jako vyslanec zastupující nepřítomnou stranu v mezinárodní při a jednu svíčkovou a facku.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » čtv dub 01, 2010 7:16 pm

Molly: směje se. rpím a ještě mi nevěří! to je teda život... a jde si sednout k Et, kde se dozví, že "tpět teprve budeš!" opře se o něj.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 7:19 pm

Molly: vytahuje něco k jídlu a kouká na ni. cože? jaký šrouby? svíčková? tady je jenom jogurt, šunka a rajčata... vajíčka... kde je svíčková?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 7:23 pm

SAm: Svíčková je na podlaze u nás na ošetřovně ve stavu nejedlém. Nejprve byla hozena a pak vzteky rozdupána... Já chci jogurt. Nemáš koláč?...+Je jí ho líto, že nic nechápe.+ Prostě se Tirage s Fabem nějak nepohodli, no...

Morf: Vypadáte vyloženě týraně. Cestou zpátky do práce se zastavím v útulku a na váš případ upozorním povolané.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » čtv dub 01, 2010 7:26 pm

Molly: něco si domlouvá tiše s Et. a po Molly se otočí. tak prej to nebude tak horký, Et se mě prý ujme a povšech stránkách mne zaopatří... a dál pokračujou ve svých záležitostech. jo, koláč je prý v troubě... ještě jeden výkřik do tmy.

Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 7:30 pm

Molly: očekávání následuje zklamání... svíčková... tak ti dva se "nepohodli", hmm. vyndavá jídlo a nosí na stůl a něco podává Molly, jak pomáhá. to užs byla v práci? přemýšlí, jak dlouho vlastně spal a co zaspal. tak herpetolog se svíčkovou omáčkou... to jsou věci... a kde je Tirage? houkne k Et a Morfovi.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles