Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 8:27 pm

(NE!!!)

Sam: +Okamžitě odhadne směr jeho myšlenek.+ Jak moc? No, když jde okolo, vždycky se o mě jakoby náhodou otře, pořád mě bere za ruku a co chvíli mi smetává drobky z hrudníku...nebo mi rovná sukni...+sleduje, jak se na to Sam tváří a přemýšlí, zda už si ji a Katty představuje nahé.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 8:35 pm

(co "ne"?)

Molly: jak to, že se nějaká sestřička chová k tobě jako já? není úplně nadšen tou myšlenkou. a rád by si je zapředstavoval nahé, ale neví, jako Káča vypadá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 8:39 pm

(Ne M a K!!!)

Sam: To je rozdíl Samíku, +pohotově utěšuje+..já nechci, aby to Kat dělala, už mockrát jsme na to téma vedly řeč, navíc jsem její nadřízená, ale myslím, že je to takové zamilované nutkání. Vážně by si měla najít nějakou slečnu, která bude její city opětovat. Je s ní jinak docela legrace. +Vidí, jak je naštvanej..+Same, prosím tě...taková blbina tě naštve?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 8:49 pm

Molly: není naštvanej, jen to nečekal a to mělo znamenat, že by třeba eventuelně angažoval někdy Káču j.h. :P .
nejsem naštvanej, ale překvapenej... sestřičky jsou takovej symbol pro chlapy ... a tohle mě prostě nenapadlo... ne že by se nestávaly i hustší věci v životě. koukna na ni. teda já nemám moc rád tyhle věci v práci, většinou to všechno jenom komplikuje... zašklebí se a zdá se, že myslí na něco konkrétního. zamračí se a koukne jí do očí. když se mi líbí na tebe sahat, tak je to taky "takové zamilované nutkání"?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 8:57 pm

(j.h. se nebere. Máme plno!)

Sam: Same, já to neopětuju. A v práci ROZHODNĚ žádné vztahy nepěstuji...ani se setřičkama!!! Protože to práve všechno komplikuje...+pátravě se na něj zadívá+...A nevím, jak je to u tebe, ale když mně se líbí na tebe sahat, tak to rozhodně JE potřeba úplně strašně zamilované Molly! +Opětuje mu přímý pohled.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 9:02 pm

Molly: chvíli se na vzájem koukají do očí a pak se mu zase rozjedou koutky a ruku, kterou jí stále ještě drží, si přitáhne a políbí ji do dlaně. jěště pořád, najádo. usměje se na ni hezky a přidá svou verzi vyznání lásky. a pak mu to připadá nějak málo, tak se překoná a ještě dodá: tě miluju.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 01, 2010 9:07 pm

Sam: +Je ohromena Samovým vyznáním, tím jak se překonává. Nahne se k němu a políbí ho na tvář.+ A čím dál víc, Same....+Vysmekne svou ruku z jeho.+ Měla bych jít zkontrolovat Tir, zda je v pořádku.

(Musim končit, takže asi až v sobotu. Možná něco zítra odpo přihodím.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 01, 2010 9:11 pm

(ok)

Molly: je šťasen z její reakce, ale pak sroluje chobot, když mu uteče. zase ta malá. povzdychne si, spíš zafuní. ale pak mi neuteč, najádo. aspoň pusu na rozloučenou chci, né, že se jen tak vypaříš... nějak ho to vyznání dostalo a rozcitlivělo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 02, 2010 9:12 am

SAm: Nikam ti neuteču, Samíku...+shrne mu vlasy z obličeje a hrozně hezky ho políbí.+ Vrátím se k tobě, ale slíbila jsem Tir, že s ní půjdu na tu Syrianinu svatbu, tam se ti přece nechtělo. Až ta paráda skončí, přijdu za tebou...+Moc se jí od něj nechce, ale je odhodlaná a po ještě jednom polibku se vydá k Tir do pokojíku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 02, 2010 10:31 am

Molly: jak slyší o svatbě, spolehlivě ho to zaplaší, ač je právě doost zamilován. no, nemusím být všude... a pak se na ni hezky a malinko vypočítavě usměje. ale kdyby ti tam vnutili nějakou výslužku, tak ti s tím rád pomůžu... a přijď brzo, ženo ještě si ji přitáhne, když ona vstane si ji k sobě a xichtíkem jí omazlí hrudníček a pohladí ji po zadečku. zahřeješ mi lože...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles