Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod mollyz » pát dub 02, 2010 8:39 pm

Tir: +Sedne si do křesla a ukáže Tir, aby si sedla někam taky.+ Vožral...+konstatuje suše a nadechne se ke druhému kolu vypravování o Katty.+ Ta sestra - Katty - patří na naše oddělení a tímžto pádem je moje a Fabova podřízená. A Fabien s ní ROZHODNĚ nic nemá. Za prvé - vždycky měl jasno v tom, že v práci nikoho balit nebude...je to podle něj neprofesionální a komplikuje to soustředění na aktuální problémy a druhé - Katty jednoznačně nejeví zájem o něj...ale o mě. +Vzdychne, protože už podruhé to ráno musí konstatovat, že ji balí podřízená.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 02, 2010 8:45 pm

(no to je fakt průser, ne že je to holka, nebo prostě někdo o koho nestojím, ale podřízená... fakt blbý... :D )

Molly: sedne si na zem vedle bot a rovná ty nevybrané zase do škatulí, že to pak zase odtahá do šatny. no, ten je nějakej uvědomělej... v práci... ty řeči o sestrách provokativní... brblá si u toho. narovná krabice do komínku a jak klečí, může si Molly všimnout, že má Tir na sobě Fabienovo tričko. a jak to chce udělat, když se mu někdo bude fakt líbit... v práci... pak z Moll vyleze a Tir docvakne info o sestřičce. ona jede po tobě? koukne velkejma očima. a co ty? líbí se ti? už jsi to někdy zkusila s holkou?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pát dub 02, 2010 8:52 pm

ach jo, už zase mažu, místo odpovědí! se z toho zblázním! omlouvám se. Tirage.

tak jo, bylo tu - asi něco v tom smyslu, že Molly ujišťuje Tir, jak je Fabien důsledně rozhodnut nenavazovat vztahy na pracovišti a že poslední dobou Fab blbne jen a pouze z a s Tirage.
a taky že slečnu sestřičku Molly fakt nechce, ale bez mučení doznává, že s holkou už něco měla.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát dub 02, 2010 8:59 pm

(Již jsem vyhozena od techniky. Dobrou zítra budu asi od 13 - 15 a celý večer.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát dub 02, 2010 9:01 pm

Molly: (a to se řekne!!!! :lol: si, chudák Samík, myslel, že je jeho, košile, a teď to praskne! to bude něcíčko!)
popotáne a zamrká. ale já jsem u dala facku... a říkáš, že bez důvodu... co mám dělat? kouká na ni středně zoufale. s našima klukama jsme se mlátili furt, to nebylo potřeba řešit. ale co mám říct Fabienovi? ale vypadalo to fakt hrozně, co jsem tam viděla, Moll, věříš mi?
o holkách mi fata taky něco vyprávěla... nakonec myslím, že je to jedno, když jsi s někým ráda, pokrčí rameny, je celkem jedno, kdo to je.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 02, 2010 11:03 pm

(Samík přece musí poznat ty svoje košile s krajkama, ne? To by Fab na sebe nevzal :lol: )

Tir: +Soucítí s ní a moc ráda by ji uklidnila.+ Chápu, že to muselo vypadat děsně, chápu tu tvoji paniku, co nechápu je to násilí. +Bezradně pokrčí rameny.+ Víš, znám ho už leta. Máme k sobě asi takový vztah jako ty se Samama. Ale nikdy jsme se nebili. Myslím, že Fab je pěkně naštvanej...stejně jako nešťastnej +dodá rychle+...na tvém místě bych se trochu plazila. Je hrdej a navíc jsi ho znemožnila před celým špitálem. To se rychle rozkecá. Ne, že by si něco dělal z ostudy, to přece víš, ale v práci? A navíc proto, že jsi mu nevěřila. Hrozně ho to zasáhlo. Ale nechci mu dělat advokáta.+ Vytáhne z kabely trochu pomačkané šaty na svatbu a kouzlem je dá do nositelného stavu.+ Víš ty holky, když je člověk sám, je mu fakt jedno skoro všechno...ale o tom mluvit nebudu......+Vrátí se k původnímu tématu.+ Fabien tě miluje a z toho je nutno vycházet.+ Povzbudivě se na ni usměje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 1:44 pm

Molly: bylo to hrozný. v práci jsem počítala minuty, kdy ho uvidím, nabalila večeři, mohla se přetrhnout, abych už byla s ním... a najdu ho, jak na něm sedí jiná ženská, sukni někde u krku, on bez košile... zavrtí hlavou a už zase nabírá. bylo mi, jako by mě vykuchal. strašně to bolelo, Molly, fakt strašně! myslela jsem, že ho uškrtím, chtěla jsem aby věděl, jak mě to bolí, tak jsem ho praštila... koukne se na ni zkoumavě. tys toho ze Sama moc o cestování nevytáhla, co? jasně, z něj se tohle páčí těžko... myslím, že nikdo z nás úplně nedocenil, co se s náma všema vlastně děje... já Fabiena strašně miluju, jako ještě nikoho... povzdychne si a je to na ni vidět. co mám udělat? já se klidně před špitálem znemožním. asi i před Fabienem se zaplazím - ne, že bych si mohla vybrat, já bez něj nevydržím. strašně ho chci zpátky...a bojím se, že on už nebude chtít mě... je mi jak psovi a ještě jsem ta, co šlápa do hovna... to je fakt skvělý! bezmocne se roplácne na podlaze a kouká do stropu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 1:49 pm

(tak co? svatba a pak budeme ještě řešit - teda Tir a Moll v soukromí? nebo maám poslat Samíka s darem svatebním?)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 1:57 pm

(S muzikou se píše líp :P )

Tir: +Klekne si k ní aq hladí ji po hlavě.+ Tirage, zlato, já vím, že to muselo být strašný. Cítila bych se stejně hrozně. Vím, jak moc ho miluješ, vím, jak on miluje tebe. Neboj se, to spolu zvládneme. Pomůžu ti, jak jen to půjde...+chlácholí jí.+ Já toho vážně o cestování moc nevím. Sam je v tomhle hrozně tajemnej. Moc mu nevěřím, že je to relativně bezpečné a cítím, že kdykoliv někam jdete, nemusíte se už vrátit....+Zarazí se.+ Fab je v tom nějak namočenej? Je víc informovanej? Cestoval s tebou? +Vidí ji, jak popotahuje.+ Neboj, neboj, Tir, dobře to dopadne. +A pak se zachichotá.+ Ale stejně jsi třída, jaks mu ji natáhla. To bych já nedokázala. Divím se, že Katty nechytla taky jednu!

(Pošli ho s darem a Fab už tam zmatkuje. Ať si kluci pokecaj. Holkám bude chvilku trvat, než to dořešej. Maj na svatbu celej večer)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 2:11 pm

(to je ti podobný! co bych si tak pustila já? balady nemám v noťasu... :roll: )
(tak jo, ať tam zajde. stejně má prd na práci...)

Molly: hmm, tý natáhnu příště. dej tomu pár tejdnů a zmlátím celej špitál. není nad osobní kontakt. budou mě mít rádi...
vysmrká se a je ironická, aby zase nebrečela jak želva. a na to, že Fab Tir miluje. váženě ti to tak připadá? Molly, já se bojím, že už mě nebude chtít, když jem taková... praštěná... sedne si zase a chytí se jí na chvilku za ruku. je to trošku jinak. nejen že se ti nemusí vrátit, taky se může vrátit jako někdo jinej, nebo úplně v jiném čase... asi tě nechce děsit - na první pohled je to fakt trochu strašidelný. ale pak, když se člověk trochu vyzná v těch zákonitostech, zjistí, že je to lepší, než doufal... Faba jsem - no ukázala jsem mu, co mám v hlavě, trošku... a taky jsem si ho vzala do svých snů... to jsou takový hříčky spíš... Eternity říkala, že když mu to chtěla trochu vysvětlit, tak neposlouchal. trochu se naprdla a říká, ať si nabije tlamičku, když mu není rady... ale já - a ani Sam - teď nikam cestovat nemůžem - ne pracovně, abychom neohrozili lidi z týmu a tak. když se zamilujeme, jsme nestabilní a mohl by vzniknout nějakej průšvih...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles