(to je ti podobný! co bych si tak pustila já? balady nemám v noťasu...
)
(tak jo, ať tam zajde. stejně má prd na práci...)
Molly: hmm, tý natáhnu příště. dej tomu pár tejdnů a zmlátím celej špitál. není nad osobní kontakt. budou mě mít rádi...
vysmrká se a je ironická, aby zase nebrečela jak želva. a na to, že Fab Tir miluje. váženě ti to tak připadá? Molly, já se bojím, že už mě nebude chtít, když jem taková... praštěná...
sedne si zase a chytí se jí na chvilku za ruku. je to trošku jinak. nejen že se ti nemusí vrátit, taky se může vrátit jako někdo jinej, nebo úplně v jiném čase... asi tě nechce děsit - na první pohled je to fakt trochu strašidelný. ale pak, když se člověk trochu vyzná v těch zákonitostech, zjistí, že je to lepší, než doufal... Faba jsem - no ukázala jsem mu, co mám v hlavě, trošku... a taky jsem si ho vzala do svých snů... to jsou takový hříčky spíš... Eternity říkala, že když mu to chtěla trochu vysvětlit, tak neposlouchal. trochu se naprdla a říká, ať si nabije tlamičku, když mu není rady... ale já - a ani Sam - teď nikam cestovat nemůžem - ne pracovně, abychom neohrozili lidi z týmu a tak. když se zamilujeme, jsme nestabilní a mohl by vzniknout nějakej průšvih...