Severus Snape píše:*sklouzne z barové židle, trochu přitom zavrávorá a vyrazí za Styx*
Děvče, děvče, copak nevidíš, že Lucius nemá čas *pošeptá jí nečekaně do ucha a na Luciuse vrhne posměšný vítězoslavný pohled, kterým mu říká "děláš velkou chybu a o hodně přijdeš, dobře ti tak"*
+prudce se otočí a opovrženě se na Severuse podívá+ Pane Snape, +řekne důrazně+ celý večer jsem se snažila snášet tu vaši protivnou povahu a být na vás milá, přestože jste byl nesnesitelný. Zdá se, že vám už dochází argumenty, tak svou frustraci kompenzujete urážením své hostitelky. Jenomže VY mne urazit nemůžete. +naposled ho sjede povýšeným pohledem a otočí se zpátky k Luciusovi+
Luciusi, vyhledám si vás později, až mne nebude pronásledovat má noční můra. +nakloní se k němu+ Chci se vám jen omluvit za tu svou... neomalenost ve sklepení. V žádném případě jsem nechtěla urazit vás a vaši ješitnost a mé odmítnutí vaší... nabídky bylo jen kvůli golux. +nakloní se ještě víc+ Někdo mi tady ale poté řekl, že si s golux nemáte co vyčítat. +usměje se na něj a odkráčí+