To jsem rád krásko víš? nahodí ten svůj úsměv takže paní svědkyně, jak se cítíte v tento krásný den
N: dobže no +hrabe si v košíčku s kvítečkama a pak si vezme ze stolu tyčinky a papká+
Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette
Isamun píše:Fab: lehce se přidusí jednohubkou při slovech "baletní průprava". to je mi pěkné! to rychle zapadneš... mám naše holky moc rád, ale když je to občas popadne, tak se i s Morfeem raděj dekujeme. někdy, třeba při vaření, nebo úklidu, si pustěj hudbu, zpívají a tančí k tomu a vypadá to jak bláznivej muzikál. hrozný je, když zpívají i pokyny pro nás! kam se hrabou noční můry na árii na známé melodie a na téma "Isamune, vynes koš!". to jsou prostě nové dimenze hrůzy... upře vážný, až tragický pohled na Fabiena. možná bys měl využít situace a utéct. ale ona si tě stajně najde, propadls peklu. má už trochu upito a přehání a mluví pravdu. ona bere všechno hrozně vážně... tý se už nezbavíš... a dál pije a cpe se.
no jo, blondýny bez mozku... to je hrozná zvěř... trochu ztratí nátisk, co měl při líčení domácího pekla a jejich praštěnejch holek. a zesmutní. pak mu kmitne v očích naděje. tak kde je ta Molly? říkala, že přijde... rozhlíží se po Moll, nebo po nějaké nezávazné zábavě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků