Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 6:37 pm

To jsem rád krásko víš? nahodí ten svůj úsměv takže paní svědkyně, jak se cítíte v tento krásný den

N: dobže no +hrabe si v košíčku s kvítečkama a pak si vezme ze stolu tyčinky a papká+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Otec FitzDavid » sob dub 03, 2010 6:41 pm

+přijdou z Viktorem, ten se tváří trošku zoufale+
Otec FitzDavid

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 6:46 pm

Charlie: Zasměje se. A já jsem ráda, že jsi rád. Uculí se. No já se cítím skvěle, určitě mnohem líp než Syr nebo Victor. Kývne směrem ke jmenovanému. Docela vypadá, že je zralý na velkýho panáka absinthu, co? Se tak zamyslí, když vidí jak se tváří.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 6:49 pm

+přijde k Becce, Charliemu a Nicci+ Tak jak to vypadá? Díky Maltezie, ty víš co potřebuju. +vezme si od něj panáka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 6:49 pm

Máš pravdu zlato, jako vždy podívá se po Viktorovi myslím, že ho na malý okamžik vysvobodím z jeho nervozity. Neprchneš mi nikam? Líbne ju na ouško a přejde k Viktorovi

Dobrý den Otče, Viktore pozdraví je Otče mohl bych na chvíli mluvit s ženichem? ani nečeká na odpověď a odtáhne ho kousek bokem a vraz mu do ruky velkého panáka vodky, které vyhrabal kdo ví kde Šup, pij a uklidni se
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 6:54 pm

Charlie: Jasně, jen ho vysvoboď. Usměje se a sleduje ho pohledem a krátce se zadívá na Otce. Slabě se pousměje, je to už dávno, co byla u zpovědi. Že by se šla vyzpovídat z hříchů, které napáchala za téměř stopadesát let?:D Nakonec si radši vezme jen skleničku červeného vína, nejdříve přičichne, zavře oči a napije se. Ach bože, to je úžasné, po takové době čisté víno. Vychutnává si tu chuť a kukne na Wen. U mě dobrý šéfe. Co nevěsta? Usměje se, míchá vínem ve sklence a čichá tu krásnou vůni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob dub 03, 2010 6:58 pm

+přemístí se do zahrad, pozdraví se se známými, vmíchá se mezi svatební hosty a někde vzadu, kde není moc na očích, vyčkává na obřad, vyhlíží svůj doprovod Lanu a Nef+
Naposledy upravil Styx dne sob dub 03, 2010 6:59 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 6:58 pm

Isamun píše:Fab: lehce se přidusí jednohubkou při slovech "baletní průprava". to je mi pěkné! to rychle zapadneš... mám naše holky moc rád, ale když je to občas popadne, tak se i s Morfeem raděj dekujeme. někdy, třeba při vaření, nebo úklidu, si pustěj hudbu, zpívají a tančí k tomu a vypadá to jak bláznivej muzikál. hrozný je, když zpívají i pokyny pro nás! kam se hrabou noční můry na árii na známé melodie a na téma "Isamune, vynes koš!". to jsou prostě nové dimenze hrůzy... upře vážný, až tragický pohled na Fabiena. možná bys měl využít situace a utéct. ale ona si tě stajně najde, propadls peklu. má už trochu upito a přehání a mluví pravdu. ona bere všechno hrozně vážně... tý se už nezbavíš... a dál pije a cpe se.
no jo, blondýny bez mozku... to je hrozná zvěř... trochu ztratí nátisk, co měl při líčení domácího pekla a jejich praštěnejch holek. a zesmutní. pak mu kmitne v očích naděje. tak kde je ta Molly? říkala, že přijde... rozhlíží se po Moll, nebo po nějaké nezávazné zábavě.

Isamun: +Zkusí vínko a zjistí, že dobrý, tak si se Samem přiťukne.+ Ježej se mi vlasy hrůzou...zpívané pokyny. Myslíš, že mě to taky čeká?...Teda v případě, že bych se rozhodl si ji nechat? Nebo nestihl utýct? +Zašklebí se vesele.+ No neboj, Molly přijde. Teda, řasila si na to nějaký šatičkya myslim, že říkala, že tu nebudeš!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 03, 2010 6:59 pm

Charlie: Děkuju. +vypije to na jeden zátah+ Jsem nějak nesvůj. +je pěkně nervní+ Ona... je tak dokonalá. Co když... nebudu...
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 7:00 pm

Becca: Syr je nervní. +zkousne si ret+ Ale dobrý. Jen doufám, že neuteče, ale to snad ne.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí