Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Neferet » sob dub 03, 2010 9:06 pm

Lana: +trochu podezřívavě se na ni podívá, ale skoro hned nahodí společenský výraz+ Jistě, proč ne. +přikvýne, i když vidí, že už si sedá+ Hmn. +zamyšleně se podívá na jídlo+ Ani ti pořádně nevím, ale je to dobrý. +pokrčí rameny+ Ptala jsem se jestli tady máš nějaký doprovod nebo jestli tu jsi sama. +připomene+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob dub 03, 2010 9:07 pm

No tak jdeme na ten předkrm... vezme dva talířky, jeden podá golux a dlabou
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 03, 2010 9:07 pm

+najednou ho něco napadne a začne Syr krmit předkrmem+ Najez se potřebuješ sílu pro dnešní noc. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 9:07 pm

Fabien píše:Tirage: +Měl sice před Samem silácké řeči, ale teď taky neví, co by řekl.+ Ahoj...Tirage. Hezký šaty...+ Odstoupí o krok, aby se ho nedotýkala a je vyvedený z míry ještěrkama, které na něj útočí z Tiragina krku a uší.+

Fab: kouká na něj, co bude a mrzí ji, když se od ní odtáhne. ještěrka ve výstřihu se houpe, jak Tir prudce a nervózně dýchá. já, víš, no... chtěla jsem... já nechtěla... souká ze sebe a pak se jí oči zalijou slzama. promiň... otočí se, odvrátí od něj tvář, aby ji neviděl, a snaží se proklouznout mezi stolem a Fabienem někam pryč.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 03, 2010 9:09 pm

+zasměje se a poslušně baští, ale aby mu to nebylo líto, tak mu taky pěkně nandá+ já mám síly na rozdávání lásko +je obrovsky šťastná a furt se k němu tak nějak tiskne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 9:09 pm

Syr, no to si piš, že užijem. Uculí se.

Tak, snad se na mě nebudete zlobit, když si taky neodpustím pár slov. Usměje se a pohlédne na Syr. Syrianko, známe se už docela dlouho, až se mi ani nechce věřit, jak rychle to uteklo. Stala se spousta věcí, dobrých i horších. Ale vše, co nás v životě potká nás posílí. A ty teď už na nic nebudeš sama, máš za manžela úžasného muže. Tak vám oběma přeju, ať je ta vaše společná cesta životem spokojená, ale ne bez překážek. Protože jen překážky a zkoušky můžou vaši lásku posílit. Pak se uličnicky zaculí. A co si budem povídat, trocha koření prospěje každému vztahu. Pozvedne svou sklenku. Na Syr a Victora! Uzavře s úsměvem a napije se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 9:11 pm

Málem mu spadne brada, když se Beccs postaví k proslovu, ale pak se zájmem poslouchá. Nakonec pozvedne sklenku a připije jim Na novomanžele!
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 9:12 pm

Tirage: +Chytne ji za ruku.+ no, tak to snad ne, Tir. Mizení už jsme si tuhle užili, ne? +Vlastně neví, jestli chce, aby utekla nebo ne. Nemá chuť to řešit, ale chce s ní mluvit, takže... :roll: + A vážně nechápu, proč brečíš!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Lanevra » sob dub 03, 2010 9:14 pm

Neferet: °prohlíží si zákusek jakoby to byl exponát v muzeu° Mě to nijak moc neláká °řekne opravdu velice překvapivou věc° Já raději nasávám tekutiny různého druhu °zazubí se° Jsem tu sama. Dokonce i Mazlíček mě opustil °skroušeně se rozhlédne po okolí° A proč ty si tu sama, když máš druha? °sebere nějakou lžičku a bez optání ukradne Neferet kousek jídla. Slízne ho ze lžičky a pak ji zase odloží° Pořád to chutná jako guma °povzdechne si°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 9:18 pm

Fab: brečím, protože se bojím... když ji chytí za ruku, přitiskne se k němu, tvář si opře o jeho rameno a tiše mu přizná, což by nedokázala, kdyby se na ni díval, protože se bojím, že už mě nechceš a protože se stydím, že jsem hrozná... a protože mi je stašně...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí