Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 10:04 pm

Charlie: Nakloní se k němu a jemně ho líbne na krk. Tak co, Draku? Dáme si toho panáka? Zavrní a jazýčkem mu přejede přes ucho a pod stolem mu stiskne stehno. Dost vysoko.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 03, 2010 10:04 pm

+vášnivě ji políbí+ Věděl jsem, že to zvládněš, jsi totiž úžasná, ale abych se přiznal, taky jsem nebyl klidný.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Styx » sob dub 03, 2010 10:04 pm

Lana: Židle jsou tu docela pohodlné, zase tak moc netlačí +s úsměvem odmítně její klín+ Já toho moc nesním, vážně. To ti řekne každý +říká s plnou pusou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 03, 2010 10:07 pm

+to že si na zklidnění dala miniprcka mu ale neřekne+ och ne! ty jsi byl nervozní a já sem to neviděla! +zasměje se+ Tajně jsem tě sledovala z terasy, než tě Otec někam odtáhl +opře si hlavu o jeho ramínko+ Lásko je mi nádherně
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 10:08 pm

(A toještě nevíš, že se pán ve volném čase baví malováním návrhů pro tatoo salon... :lol: )

Sam: Já myslím, že to Fab nějak zvládne. Ale ta jeho francouzská hrdost...no, soucítím s Tir. +Cítí, jak se od kolínka posouvá po stehně.+ Jestli mne zdobí moje čistota, tak ji, prosím, cti.+ Zašeptá mu a vesele dodá.+ Kde je ta tvá žalostná nedokonalost? Same...+Dívá se mu do očí a žádnou nedokonalost nevidí :roll: .
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 10:09 pm

Ještě že je tam stůl a ten ubrus, protože by bylo jasně vidět, co se mu rýsuje pod látkou kalhot Ehm... jistě vyklopí ze sebe ale já pro pití teď nemůžu dodá Vlastně co pijou upírky za alkohol? je zvědavej a vyhledá její rty pro hluboký polibek
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 03, 2010 10:10 pm

Jo to s Otcem mi taky dodalo. Mluvil o povinostech manželství. Mě taky, miláčku. a ještě líp mi bude až spolu budem sami.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 10:14 pm

Fab: to jsem řekla, protože jsem si myslela... vypadlo to... vypadalo to hrozně. začne se třást a dělá jí docela potíže mluvit klidně. je mi moc líto, že jsem ti nevěřila, když jsem viděla, co jsem viděla. už jsem se za to omluvila a omlouvám se znova. ale zároveň jsem moc zvědavá, ne že bych to teď chtěla zkoušet, co bys na mém místě dělat ty. co bys říkal. začíná se pěkně vytáčet. kapesník mu přehodí přes navlhlé rameno. děkuji. to si asi ani nezasloužím. možná je na čase si připustit, že jsem opravdu strašně, trestuhodně nedokonalá. ano, možná i blbá! pak ale nevidím důvod, proč bys se semnou měl dál zdržovat... nevím, co čekáš, že udělám? omluvila jsem se. řekla jsem ti, že tě miluju. to tě baví mě trápit? to je nějaká pomsta? myslíš, že jsem se já dobře bavila a teď mi to chceš vrátit? ještě se ovládá, aby neječela, což je na ni dost výkon. já opravdu nevím, co mám udělat, Fabiene...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lanevra » sob dub 03, 2010 10:15 pm

Neferet: Chápu máš vlastní přepich a služebnictvo °kývne že rozumí° Jistěže u Styx °podiví se proč se jí na to ptá° Kde jinde bych měla bydlet? °asi jí nedochází že existují i hotely° Mají tu místo kde mlžu sehnat kompletní garderobu? °zeptá se° Protže už mě nebaví vykrádat Styx °usměje se na vedle sedící ženu° Divila bych se kdyby neměli. Při všech těch upírech tady... °nechá větu vyznít do ztracena°

Styx: °Trochu schovívavě a zároveň nežně se na ni usměje° To vidím °souhlasí sní°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 03, 2010 10:16 pm

Povinnostech manželství? jakých povinostech? +je holka zvědavá+ až spolu budeme sami... +nechá to vyznít+ lásko, prchneme a vezmem si sebou dort +zkusí to+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí