Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 10:29 pm

+když uvidí jak zmizí poplašeně vstane+ Oni zmizeli. Oni si normálně jen tak zmizeli. +splyne jí potichu ze rtů+ Co budu dělat. +kouká na to.+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 10:29 pm

Charlie: Pohladí ho po vyboulenině a šelmovsky se usměje. No jo, taky bych řekla, že bys neměl vstávat. Asi by sis vysloužil minimálně dvouhodinové kázání od našeho svatého Otce. Uculí se a polibek stejně vášnivě opětuje. Mno co? Pijou všechno co teče! Zasměje se. Já bych začla.... Zamyslí se. Zlaťáskem! Zlatej Amundsen, nebo něco na ten způsob. Znáš to? Usmívá se. Hmm..zajímalo by mě, jestli budu i opilá. Nebyla jsem opilá tak dlouho, že už vůbec nevím jaký to je. Pobaveně se zaculí. Odneseš mě domů, když se opiju? Koukne na něj pohledem ztraceného kotěte, ale v očích jí hoří ohníčky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 10:31 pm

+pohledem zabloudí k svatební tabuli+ No jo, zmizeli +zase se podívá na Wenai+ to je asi hodně blbý +podotkne+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

y a les

Příspěvekod Styx » sob dub 03, 2010 10:31 pm

+to by se načekala, než si novomanželé střihnou první taneček, zvedne se a když nikde nevidí nikoho, kdo by ji provedl v tanci, čapne Lanu za ruku a dotáhne ji na taneční parket+ Tak ukaž, jak se umí vznášet upíři +kření se+ Ale já dělám holku! +dá si podmínku a čeká, až Lana jako chlap začne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 10:33 pm

+je krapet zmatená+ Jako by nic. Prostě budem dělat jako by nic. +táhne ho na parket tančit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 10:35 pm

Dobře krásko, tak sem přines všechno co budeš chtít. Já se statečně obětuji, a budu pít cokoliv. pohladí ji po tvářičce Jé ty budeš opilá má takový ten pokřivený úsměv No toho budu muset využít pozvedne obočí dvakrát To víš že tě odnesu domů, a budu s tebou dělat takový věci, že kdyby to Otec slyšel, byli bychom dávno v pekle mrkne po duchovním a směje se Tak šup, mám žízeň pleskne ju po zadečku
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lanevra » sob dub 03, 2010 10:36 pm

°Je vtažena na parket. Ne žeby se jí to nelíbilo, jen si tak říká že tu sní pořád někdo šoupe° Jistě Mazlíčku °odsouhlasí jí, zatím co ji bere kolem pasu a svírá její ručku ve své° Ty jsi přece vždycky holka °škádlí ji. Pevně a blízce si ji přitáhne do náručí, možná o malinko víc než je společensky vhodné a udělá první krok° Doufám že ses za ty roky alespoň naučila se nechat vést °pokračuje ve škádlení° Když jsme tak... pospolu °potutelně se usměje° mohla bys mi povídat o svém vyvoleném °vybýdne ji°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 10:37 pm

Fabien píše:Tir: +Popadne ji za ramena a pěkně to s ním mává, neboť je podobně výbušný.+ Nic nemusíš už dělat nic. Přestaň hrát komedii a uklidni se! +Spíš syčí a snaží se též ještě neřvat.+ Ano, vypadalo to děsně, já se omlouvám za zablokovaná záda a to, že jsem si je chtěl nechat narovnat dřív, než půjdu za tebou. Omlouvám se, že jsi musela tak děsně trpět kvůli tomu, že jsi mi jednu vrazila. A jestli si myslíš, že je to nějaká pomsta, tak to jsi vážně blbá! +V tu chvíli, co to vypustí z pusy ví, že to přepískl.+ Hele, promiň... +na chvíli se stáhne, ale když ji vídí pofňukávat, zase se vytočí.+ To jsem říct nechtěl, promiň, ale já bych vážně na tvym místě nejdřív provedl průzkum...na to jsi cvičená, ne?

Fab: kouká na něj a klepe se. je bílá, jak stěna. slzy v očích jí vyschnou a ztvrdnou jí rysy. je naprosto cvičená a nastartovaná dát mu fakt po hubě, že by se nestačil divit, ani sbírat ze země. ovládne se, ale je jí už vážně na zvracení, jak má přetrénovaný nervíky. hraju komedii - dobře. syčí na něj. jsem blbá - dobře. a taky jsem cvičená - kdybys věděl, jak jsem cvičená, tak bys zdrhal! a teď já: ještě slovo, Fabiene, a není cesty zpátky. a oči se jí skutečně nebezpečně lesknou. deset vteřin na něj hledí. pak už to nevydrží a udělá pět kroků k nejbližšímu křoví a tam hodí šavli.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 10:37 pm

+chytne Wenai za pas a spíš se jí nechá vést, ale tváří se jako že vede on+ Kdyby něco, furt můžeme říct, že se nevěstě z toho stresu zamotala hlavinka +olíbne jí krček+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 10:41 pm

+tančí pomalu a vede ho nenápadně+ Oni sebrali celej dort. Ten čokoládovej, a já jsem si na něj dělala takový chutě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí