Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 11:10 pm

+Rukou sjede z jejího pasu na zadeček a stiskne ho+ já se těším celý večer víš? +přitiskne ji na sebe, aby to opravdu mohla zvědět+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 11:10 pm

Charlie: Už ani nevím, někdy na začátku mého upířího života, kdy jsem ještě neměla takovou odolnost. I když...to jsem byla opilá krví. Tak to se nepočítá. Mávne rukou. Prima, tak zlaťáska. Nalije jim do panáčků a jeden mu podá. Tak na....Zamyslí se. Na Wenai, která to tu úžasně zorganizovala! Vykřikne, aby to ani Wen na druhý straně nepřeslechla a zasměje se a seber mu cigaretu, potáhne si, vrátí mu ji a kouř mu foukne do tváře. A na to, že tě strašně chci...Zašeptá. Pro začátek políbit. A hned promění slova v činy, rukou mu zajede do vlasů a dlouze ho políbí. Jestli je uvidí Otec je jí už tak nějak srdečně jedno.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob dub 03, 2010 11:15 pm

Neferet: +najednou se před ní objeví+ Madam, bylo by mi ctí, kdybych si s vámi mohl zatančit. +nabýdne jí rámě+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 11:16 pm

Becca: Merline, ale to už je strašně dávno! zamyslí se, ale asi je a navíc jak jsi řekla se to nepočítá. Takže přihraje panáka před ni musíme to napravit. Ano, Wenai si dozajista zaslouží přípitek, zvlášt po té, co ti pro které to dělala zmizeli uchechtne se a když se po nich Wen otočí zdvihne panáka Hej, to je moje cigareta... ale jak mu vyfoukne kouř do obličeje přestane protestovat Týýý slova mu však zaniknou v úžasném polibku huh. Takže pokud si tě chci opít, což taky chci, přejdeme od lepidel k něčemu lepšímu nalije jim do velkých decáků tu ochucenou vodku Na Syrianu s Viktorem! Zvolá. Kteří si stopro právě někde užívájí šeptne jí pobaveně do ouška a zkousne jí lalůček
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lanevra » sob dub 03, 2010 11:17 pm

Styx: °Povolí stisk kolem jejího těla. Ani si neuvědomila jak je vlastně křehká° Ve všem? Víš to se ale ochuzuješ o mnoho zajímavích zážitků. A muži rádi vedou °nenápadně sklouzne po jejím boku nahoru a zase dolů° Mazlíčku proč si pořád myslíš že mám něco proti tvím mužům? °povzdechne si° Prostě jen chci vědět kdo si získal tvoje divoké srdce. °zakroutí hlavou° A rozhodně ho nehodlám jíst. Mimoto, dneska už jsem jedla.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 11:18 pm

+když to ucítí, zablískne se jí v očích, pak zahlédne Beccu, která na ni něco křičí a zamávává jí+ Co takhle panáka? Mám najednou na nějakýho strašnou chuť.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 11:23 pm

Rozhodně dobrý nápad. +Vleče ju hned k baru+ Pálenku ááá +podívá se na Wenai+ tu zelenou břečku jak se to... jo Absinth +poručí jim a hned to mají+ Takže na tebe? +navrhne+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Neferet » sob dub 03, 2010 11:23 pm

Wilmot: +málem se polije vínem, jak se před ní najednou objeví+ Dobrý večer pane Wilmote. +usměje se+ Musím vás ale varovat. Nejsem moc dobrá tanečnice. +varuje ho, odloží skleničku a přijme jeho rámě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 11:29 pm

Charlie: Jo, souhlasím. Chopí se panáka a loupne to do sebe v profi záklonu. Hmm výborný, Finové prostě umí. Kývne a očička se jí lesknou, jednak vzrušením, jednak alkem stoupajícím do hlavy. Jistě, že si užívají, je to jejich svatební noc. Zavrní a když jí okousne ouško, zachvěje se. A hodlám se po nich opičit, co ty na to? Jemně ho kousne do rtu. Pak se ohlédne na Wen. Hééj, vy holubičky, pojďte si dát s náma panáka, máme tady toho skoro cisternu! Zařve na Wen s Geraltem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 11:35 pm

Geralt: Ano absint. Jistě že na mě. Když odešla nevěsta, tak jsem zase nejúžasnější já.

Becca: Neřvi mi tady, dyť už dem. +kření se+ Já ti dám holubičky, tady si člověk ani pořádně nezatančí, nelepší tanečníci jsou už obsazený.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí