Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod John Wilmot » ned dub 04, 2010 12:47 am

Neferet: Zatím jste nešlápla ani jednou. +zatočí se s ní a dává si pozor, aby nešlápla nai teď a usměje se na ni mile+ Vaše oči jsou tak hluboké, úplně se v nich ztrácím.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » ned dub 04, 2010 12:48 am

Styx: °trochu si povzdechne a zatváří se skroušeně° Tušila jsem to °zase pookřeje° ale to mi nezabrání to skoušet zas a znovu. V mém věku už si vypěstuješ trpělivost °zarazí se° na některé věci °dodá po krátkém zaváhání° Půjdu taky. Ani nevím co bych tu dělala °rozhlédne se po okolí° Hlavně se snaž mi při přenosu tolik nepomíchat vnitřnosti °utahuje si z ní, ale z jistou mrzutostí v hlase°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned dub 04, 2010 12:56 am

+Nef je zaneprázdněna, tak se rozhodne odejít bez ní+
Lana: Pokusím se o humánní přenos +uculí se, obejme ji a co nejšetrnějí je přenese na Orlík+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned dub 04, 2010 1:04 am

Wilmot: +mírně se zasměje, když se s ní zatočí+ Měl byste si dát tedy pozor, abyste se v nich neztratil. Nerada bych vás zachraňovala. +odpoví celkem mile+

Styx: Myslím, že ještě chvilku zůstanu. +pousměje se+ Zatím se mi nějak nechce vrátit k práci. +uculí se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned dub 04, 2010 1:10 am

Neferet: To bude těžké, tolik m přitahují. Vy mne přitahujete, Neferet. +zadívá se jí do očí a jen lehce zavadí svými rty o její+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned dub 04, 2010 1:16 am

Wilmot: Budete se muset snaži. +pousměje se a mírně ucukne+ Pouštíte se do nebezpečných vod, pane Wilmote. To vám to minulé setkání nestačilo?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned dub 04, 2010 1:28 am

+rozhodně zavrtí hlavou neustávaje v tanci+ Já se tak snadno nevzdávám. Ostatně vaše krása mi to nedovolí.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned dub 04, 2010 1:37 am

+zvedne mírně obočí+ Abyste nenarazil. +varuje ho+ Moje krása není nijak vyjmečná od ostatních žen. Proč si nevyberete některou z nich?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 04, 2010 9:04 am

Wenai Lafayette píše:Charlie: Hihihi. +je jak dělo+ Děkuju. No to je mu docela podobný. Já jsem se stou svajbou fakt snažila, ale vůbec by mě nenapadlo, že se při večeři tak vypaří.

Wenai, docela ženicha chápu ušklíbne se že se nemohl dočkat. Pobaveně se na zadívá Bill byl vždycky sukničkář práskne na něj a pak pohledem zabloudí k vysokému bělovlasému chlápkovi, který se tváří jako by měl nějaké bolesti A kdopak je váš doprovod?

Rebecca: Propečený kus masa zamyslí se tak já se někde opálím na sluníčku a můžeš si dát ju? Pohladí ji po stehýnku a vlomí do ní dalšího panáka No to asi proto, že jsi tak nehorázně sexy, není to vůbec slušné svádět chlapa takhle na veřejnosti Broukne jí do ouška a když se na něm začne vlnit, tvář se mu stáhne až bolestnou touhou. Drtí její rty v dobyvačném polibku a tiskne jí zadeček na sebe Hrozně tě chci, vapmýrečko řekne jí přidušeným hlasem
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 04, 2010 11:19 am

Charlie: Ach, tohle je Geralt, zaklínač, z Rivie. +chytne ho za ruku a silně ji stiskne+ A Charlie Weasley, odborník zejména na draky, že jo? +představí je a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí