Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Fabien » úte dub 06, 2010 8:00 pm

Sam: +Koukne na něj vykolejeně.+ Já jí taky beru hrozně vážně, jasný? Já...nechtěl jsem jí ublížit...jenom jsem chtěl, aby věděla, že i ona ublížila mně....Copak tys nikdy...byls na ni vždycky hodnej? Copak nestačí to, že ji stokrát za den dokazuju, že ji miluju...hrozně...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » úte dub 06, 2010 8:07 pm

Fab: ne, nebyl. taky máme oba jizvy. povzdychne si. možná bys to měl taky jednodušší, kdyby jste se porvali. to vždycky se vyřešilo hned. ale já taky nejsem její amant, ale něco jako brácha, nebo cvičnej terč. a jestli myslíš - tím dokazováním napije se než to řekne, na tyhle poradenský řeči by si raděj zavolal Et, ta se tváří, že ji to asi ne baví, ale klidně to zvládá. jestli myslíš sex, tak to si jí určitě líbí. akorát od tebe čeká, že budeš nejlepší po všech stránkách. nebo že ji alespoň podržíš v průseru. co já vím, co jste si řekli?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 06, 2010 8:10 pm

Sam: Neboj, Same. Kafe si dám hned za chvilku a uvařím ti taky..+Jednou rukou objímá Fabiena a druhou Sama za koleno, jak sedí na tom opěradle.+

Fab: Co ti mám říct, Fabe. Jo, nekdy jsi strašnej, ale já jsem zvyklá, my se známe tisíc let, ale nesmíš všecxhny měřit podle mě, to je ti snad jasný? +Vnutí mu cigaretu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte dub 06, 2010 8:14 pm

Sam: Já přece nemyslím jen sex...A ona to ví...Nikdy bych se s ní nepral...nechci ...teda chci aby...aby to chápala...+pěkně v tom lítá a začíná bejt zase pěkně vožralej.+

Molly: Promiň...+vezme od ní cigáro a Molly cítí, jak se mu klepe ruka.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » úte dub 06, 2010 8:18 pm

(koleno? jaký koleno? snad za... zadek)

Molly: dobý, kafe potom. ale jemu ne, ať se to v něm nepopere... myslím že ná vnitřních bojů dost.

Fab: nechceš si jít raděj lehnout? dostal bys to, co máš rozpito a nějakej kýbl nacestu... taky flašku vody a aspirin...už nějak nemá chť mu to vysvětlovat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 06, 2010 8:24 pm

(Chachacha...já vím, kde mám toaleťák, víš? :lol: :lol: )

Sam: Máš pravdu. Nejlepší ho bude uložit, zazpívat ukolíbavku a nechat ho hlídat nějakým tím vaším havranem, aby si nic nevyvedl.

Fab: Fabe, pojď spát. tohle není k ničemu. Ona se brzo vrátí a všechno dobře dopadne...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 06, 2010 8:29 pm

(no, ty jo, ale o to tady nejde. jde objekt osahávání a pozornosti a taky by to musel vědět hlavne majitel zadku... cha!)

Molly: ukolébavku? a kdo zpívá? ty, já, nebo dvojhlasně?

Fab: fakt myslím, že to bude nejlepší... nebo začneme s Moll zpívat! přitvrdí. teď s tím stejně nic nenaděláš...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 06, 2010 8:34 pm

+Zmatenně na oba kouká.+

Sam: Možná bych se cítil bezpečnějc, kdyby jsi zpíval ty, protože Molly svůj zpěv používá jako zbraň. Ale taky se bez toho obejdu, radši se umrtvym chlastem. Já...počkám na Tirage v jejím pokoji...+a jak to řekne, najednou se opilecky rozbrečí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » úte dub 06, 2010 8:38 pm

Fab: no, tak dobře... to zní poměrně rozumně... zvedá se, že ho doprpovodí. neb jednak by měla eventuelně v pokoji nablito Tir a taky se uvolní, když si Fab pro bezpečnost nevyžádal, že by spal mezi Molly a ním :D .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 06, 2010 8:41 pm

Sam: +Pohladí ho po stehně.+ Dvojhlas nám nedávno docela šel, nemyslíš?

Fab: +Pomůže mu vstát a vede ho ke schodům.+

Sam: Vem, prosím, kýbl a velkej hrnek s teplou vodou. Namíchám mu ještě vyprošťovák.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles