Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » stř dub 07, 2010 5:59 pm

Sam: +Udělá velké oči.+ Ale bez košile mi bude zima....+nechá ho obdivovat a pak usoudí+...a nebo možná vlastně nebude.+ Nechá ho pohrát si se srdíčky.+ Samíku, najáda buď potřebuje sprchu...nebo tvou intenzivní péči.+ Sundavá mu vestu, košili a ostatní věcičky, co má na horní části těla.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 07, 2010 6:03 pm

(kardiostimulátor?)

Molly: myslím, že nebude. trocha pohybu... zkoumá pradélko a včechny jeho podrobnosti. ta srdíčka... ty máš dvě? který je to pravý... hm, vlastně levý? tak nejdřív péči a pak péči ve sprše?
Naposledy upravil Isamun dne stř dub 07, 2010 6:19 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 07, 2010 6:15 pm

(Kardiostimulátor ne, zvolený postup dobrý! :P )

Sam: Ach ty můj techniku...to pravé srdce je vlastně uprostřed, ale cítit ho můžeš víc tady..+ dovolí Samovým prstům vklouznout pod levé srdíčko.+ Rozepíná se to vzadu...nůžky nebudeš potřebovat...+ještě se snaží prádlo zachránit, kdyby Sam zase chtěl přistoupit na nějakou radikální metodu odstranění oblečení. Sama ho zatím hladí a škrábe na hrudi, užívá si jeho svalů, které se mu tak pěkně rýsují všude.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 07, 2010 6:23 pm

(svalů všude, obzvláť v zadních partiích... :lol: )

Molly: rukama a ústy pečlivě prozkoumá všechna možná umístění srdéčka. nůžky? proč to? celkem zručně jí zbaví podprsenky. a dál se věnuje laslání jejích ňader, jazykem přejíždí mřížkový vzorek otištěný na kůži. a vrní spokojeně, jak ho škrabká.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 07, 2010 6:27 pm

(Tam taky... :oops: )

Sam: Ty jsi vylepšil techniku svlékání...+potěšeně konstatuje a taky si vrní, krouží mu prstem kolem pupíku a níž, kde se začne zabývat páskem u kalhot. spokojeně vzdychá a neví, zda má spíš dřív nastavovat ňadra, nebo rozepínat Samovy kalhoty.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 07, 2010 6:38 pm

(padá mi baterka u noťasu)

Molly: jo. tohkle zapínání už jsem někde viděl, tam si pamatuju ty tchnické detily... přitahuje si ji k sobě a hladí ji po zadečku. a zajíždí jí prsty pod kalhotky. je to moc pěkný, ale bez nic je to ještě lepší... takové k malování... podněcující obrazotvornost...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 07, 2010 6:42 pm

(musím už frčet domů)

Sam: Ano, snažila jsem si vzít prádlo s co nejběžnějším typem zapínání...+popichuje ho,ale už jí dochází humor, jak je sSam čím dál tím blíž u ní.+ Malování...vážně? +na chvilku se přestane zabývat páskem u kalhot a zazáří jí oči.+ To jo...můžu ti nakřeslit na záda netopýra? Nebo něco zeleného travnatého na ruku?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 07, 2010 6:46 pm

(travnatého?)

Molly: to ti nevěřím, snažila ses mě dostat... a daří se ti to, najádo. začne ji olíbávat ňadra se zvláštním přihlédnutím k bradavkám. kresli... ale nevím, jak dlouho to vydržím. mám úplně jiný nápad, než kjreslení! zapátrá rukou v jejím klíně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 07, 2010 8:24 pm

Sam: +Zakňourá vzrušením a vrátí se k problému s páskem u kalhot.+ Smíš malovat první, já potřebuju na výtvarný projev hodně času....+usmívá se mu do krku+...chtěla jsem tě dostat+ povzdechne+...už jsi mě prokoukl.
+Konečně se jí podaří zvítězit nad páskem a rozpíná Samovi kalhoty.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 08, 2010 7:54 am

(travnatého? co to má na tý ruce za kerku?) (hodně času a rauchpausu...)
Molly: to víš, ta rafinovanost... než se člověk zorientuje... špičkou prstu a nehtem jí přejíždí lehounce po ňadrech a bříšku. kreslí asi zátiší s občanským průkazem, nebo krajinu s kolejema...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles