Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Memory » čtv dub 08, 2010 10:38 pm

Tak to ti budem veriť. +usmeje sa na Styx+ Dnes sa k vám žiaľ ale neposadím, už budem musieť ísť. Chcem si ešte prenajať izbu v Hospudce, tak sa ešte musím pozrieť po nejakom schopnom nábytku. Ale nabudúce určite ostanem dlhšie. +otočí sa k Rebecce+ A na vystúpenie tiež prídem. Ďakujem za tip. +žmurkne+ O Dennom Věštci som už čo to počula.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv dub 08, 2010 10:44 pm

+Na jeden hlt dopije whisky, zaplatí. Rada som Vás spoznala, dúfam, že sa čoskoro opäť stretneme. +podá Rebecce ruku, zakýva Styx a vyjde z baru+

(sorry, dnes som už hrooozne unavená :| , želám dobrú noc a pekný večer :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 08, 2010 10:50 pm

Neferet: Ne veskutečnosti jsem se během deseti minut stačila vyplížit ven °nevině se usmeje° najít si nějakou chutnou rodinku, vysát ji a zase se přilížit dovnit, anižby si mě kdokoliv, včetně kteréhokoliv z přítomných upírů či lykantropů stačil všimnout °mluvím vážnám hlasem a vážně se i tváří, jen ty cukající koutky prozradí že si opět z někoho dělá nebetyčnou srandu.

Styx: Děkuji Mazlíčku °pohladí ji po ručce° Bylo skvělé! °docela potěšeně se usmívá° Ale v místnosti bylo mnoho věcí k vidění, nejen chlapci na podiu °dlouze se na Styx zahledí° Možná mě nepřítomnost upírů spíš potěšila °napije se pití co už se před jí samozřejmě dávno oběvilo° pokud vím jeden z nich je mím velkým sokem.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 08, 2010 11:19 pm

Memory: +rozloučí se s ní+ Tak zase někdy a hodně štěstí při výběru interiéru

Lana: Lani, ty jsi neuvěřitelná +směje se+ Já tě sem vezmu, abys obdivovala tu krásu mužských těl a ty koukáš všude kolem, jen ne na ty správné partie +culí se pobaveně+ Ale chápu tě, moc dlouho jsme se neviděly +zahalí se do kouře a nasadí nechápavou masku+ Nevím, o jakém sokovi to mluvíš
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát dub 09, 2010 9:57 am

Lana: +poslouchá jí, na tváři mírný úsměv+ Doufám, že to aspon nebyl někdo koho jsem znala. +uculí se+ Jak se ti líbilo představení?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát dub 09, 2010 7:06 pm

Styx: Však já se dívala na všechny správné partie i ty na podiu °usměje se° Všichni kdo o tebe jeví zájem jsou mí soci °koukne na ni koutkem oka šibalský úsměv na rtech° Předpokládám že kdyby se sem nahrnuli upíři, přišel by i on... °pokyne sklenku k jejímu krku°

Neferet: Netuším jestli si je znala. °pokračuje rozverně ve hře° Nelegitimovaala jsem je předtím, ale ještě můžu pro jejich papíry skočit °nabízí naoko vážně° Bylo skvělé. Naháh muží a vylných žen co na ně koukají není kdy dost °usmívá se°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát dub 09, 2010 7:52 pm

*upíjí pití*

Styx: no, tak i tak...nemůžu nabírat lidi *dá na to slovo důraz* na vystoupení...ale přibrat je v průběhu...*zazubí se* třeba to rozhlásím v zákulisí...to budete mít perné chvilky při vystoupeních...*zasvítí mu očka*

Wenai: já mu žádného zaracha nedal, kocourovi...*teatrálně nakrčí nos*

Nef: díky, jsme rádi, že se rády podíváte taky něco...živelnějšího..*zavrní*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » pát dub 09, 2010 8:03 pm

Lani: Myslím, že to nebude potřeba. +mávne rukou+ Moc rodin, kteří by se nechali tak snadno ulovit neznám, takže šance, že to byl někdo známý je opravdu malá. +usměje se a přikývne+

Jason: Ano živelnějšího. +přikývne souhlasně+ Jen by mě zajímalo, kam na ty skvělé nápady chodíte.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát dub 09, 2010 10:01 pm

Jason: Tak to já mám perné chvilky při vystoupeních docela často, a to se jen dívám +přizná se smíchem+ Takže tančit v průběhu vystoupení +zahledí se do dálky a usilovně přemýšlí+ No... proč ne? +usměje se nakonec+

Lana: +pozvedne obočí+ Proč sokové? Nejsme partnerky +řekne s milosrdným tónem, aby Lanu přece jen nepoštvala proti sobě+ Snad nežárlíš +pohladí ji přátelsky po hřbetu ruky+ On... +zašeptá spíše pro sebe a zakryje si rukou krk+ Nepřijde. Obávám se, že po tom článku v DV má zákaz volně se pohybovat +řekne s lítostí, chudák holka, kdyby jen tušila:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát dub 09, 2010 11:53 pm

Neferet: To nemůžeš tvrdit když nevíš jak jsem dobrá °zářivě se usmívá° A tobě se vystoupení líbilo? °zeptá se° Nepřipadáš mi totiž na první pohled jako děvče co rádo chodí na takováhle pěkná místa °mávne rukou do prostoru°

Styx: Mazlíčku °pohladí ji nežně po tváři° jednou už si mi svou přízeň darovala a já se jen tak nevzdám naděje že ji dostanu znovu °sebevědomě se usmívá° Proto jsou pro mě všichni soková °trochu nakloní hlavu na stranu, když vidí jak reaguje na její slova° Nemyslím že by někdo mohl nějakému upírovi jen tak zakázat se pohybovat °použije její slova° A nevíc jen proto že se trochu napil °hodí do sebe sklenku absintu.°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti