Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » pon dub 12, 2010 7:30 pm

Fab: díky. já si připadám docela v normě. prohodí a jedovatě dodá. ale vy byste se mohl umýt. koukne na něj, ne zle, ale že si před sebou nebudou na nic hrát. svoje lidi mám pod kontrolou. vždycky. kdyby se jí něco stalo, nestojím tu s vámi. řekla bych, že se brzo vrátí. není s ní nic mimo rámec toho, co dělá. pak koukne trochu smířlivěji a usměje se na něj docela hezky. že by se hnulo svědomí? nebo je to láska? mám dobrou radu - vydržte. vyplatí se to. mě se to s Tir vyplatilo. nemusíte si nechat všechno líbit. ale vydržte. a nebojte se. napije se a zas udělá výraz "já vím všechno nejlíp a tady tomu velím" ale neříkám, že to bude z kraje příjemné. asi bude ještě protivná. zase trochu ubere a změkne. ale když to ustojíte a prokážete oddanost - když tomu uvěří, bude z ní naprosté zlatíčko. zase drsnej pohled. to říkám, že jste mi sympatický. ale jsetli ještě budete někdy kouřit uvnitř, tak vám předvedu, jak vypadá satórie. a že se mela Tir u koho učit... sebere kafe a přesune se do pokoje. a nechá ho, ať si to přebere.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 7:40 pm

Fab: +Típne cígo do muškátů a strčí hlavu za Et do pokoje.+ Vydržím skoro všechno..+dost smířlivě+..a moje oddanost? Jsem oddanější než ta její štěňata...+Trochu se očuchá a zkonstatuje, že měla Et pravdu - vážně malinko páchne.+ Já jen...prostě mě probudil pocit bolesti - její bolesti...to zní rozumně, ne? +A s nepatrným úsměvem dodá.+ Vy jste mi vlastně taky sympatická...a máte tady fakt dobrý kafe....Já tu počkám, než se Tir vrátí. Mytí počká! +A usadí se do křesla naproti Et.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » pon dub 12, 2010 7:54 pm

Fab: ano, rozumně. kývne a odsedne si. ale nestalo se jí nic vážného. občas něco zabolí. o tom vy, s vaší profesí, něco víte. ona je zvyklá a taky si umí poradit. kromě toho, většinou je to něco, co neudělala pořádně, když to způsobí bolest. upozornění. a za blbost se platí... projde kuchní a vrátí se s osvěžévacím pomerančovým stromečkem do auta. buď vykoupat, nebo tohle na krk! ona zase tak hned nepřijde. sprchu stihnete. dívá se přísně, ale Fab už, doufám, chápe, že je to taková domácí hra.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 8:02 pm

xxx zase moje blbost, ach jo... klidně si to oprav, Fabiene. a omlovám se...

Fab - to Et: v tom smyslu, že se teda osprchuje bleskovou rychlostí. a počká na Tir. ptá se Et, zda není drsná až moc. říká, že nechce, aby Tir trpěla a že mu to připadá zbytečné, její bolest. dál taky vyhrožuje, že se o Tirage postará, ať chce, nebo ne, že ví, že ho bude potřebovat...

tak nějak asi...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » pon dub 12, 2010 8:14 pm

Fab: deset minut - fajn. pokrčí rameny. já tomu dávám minimálně půl hodiny, spíš dýl. zatváří se trochu smutně. o mojí drsnosti si tady popovídáme za rok, jestli vydržíte. a znova za deset let. koukne na něj a zavrtí hlavou. myslíte, že mě to baví? taky mě to překvapuje, ale já něměla poradní hlas při tvorbě pravidel... zákonů vesmíru... a pak se mile usměje a fakt jako vtip dodá. no to rozhodně zasáhněte... tady nikdo nedokáže ani ošetřit zadřenou třísku... lehce ironicky. a pak naprosto upřímně. ano, myslím, že vás bude potřebovat.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 8:26 pm

Et: +Už se šteluje směrem ke schodům.+ Jo, drsná jste na Tir a vousáče rozmazlujete...to už jsem stihl zaznamenat..+zašklebí se trochu veseleji.+ Helejte...nedělalla jste vy taky ve špitále?...Jo, jo...už jdu pod sprchu. Budu zpátky coby dup!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » pon dub 12, 2010 8:42 pm

Fabien: jistě. krev není voda a oidipák není jenom Freudova věc. vyplázne na něj jazyk, čímž ho v zásadě bere do rodiny. Tir tu stíhají samé utrpení a ústrky. jako ostatně všechny... Morfeus ještě lepí z toho, jak jí tekly slzy a nudle, když nám tu plakala kvůli vám... neodpustí si. proč se ptáte? jestli jde o bezoplachovou desinfekci, můžete ji mít, co vypijete... otočí se za ním. a pak mávne rukou a jde neco dělat.

Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 9:07 pm

objeví se doma asi za půl hodiny, co Fabien šel do koupelny. asi v té sprše usnul, zlatíčko.

vejde do pokoje a chce rovnou k sobě do pokoje. ale před tím dá k Et na psací stůl nějaký balíček. a zavolá. jsem doma! mám to, Et! kde jsi? je tu někdo? obkulhá linku a hledá něco k jídlu a pití. pije vodu z kououtku a jí nějakou studenou omáčku, co zůstala na sporáku, z hrnce lžící. je zaprášená, špinavá, trochu potrhaná. rozcuchané vlasy, je vidět, že má odřeniny a prosakuje jí občas malinko krev skrz látku. vypadá ještě hubenější, než normálně. jak jí, zahodí bágl na zem. sebere kotě, co štráduje po parapetu, pohladí ho a zase vypusti. tak je tu někdo? Eternity! zahuhlá hlasitě s plnou pusou.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 9:34 pm

+Jak se sune ze schodů, slyší Tiragin hlas.+ No, někdo tu je...+málem se rozskočí radostí, že ji slyší a tím pádem je Tir naživu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 9:43 pm

Fab: koukne se na něj nejistě. a pak jí ztvrdnou rysy. hmm. já myslela někdo od nás. nazdar. odkulhá si sednout, spíš před ním tak trochu couvá. a vezme si sklenici s pitím cestou, aby věděla, co s rukama.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles