Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 11:01 pm

Tir: (Chudák malej, naivní... :roll: ) +Je sice doktor, ale taková ohavnost na milovaném těle, ho málem porazí. +Neboj, lásko, to bude hned dobrý. +Je dost šikovný, takže vytahování trnů prakticky nemůže Tir bolet a následná péče a Fabienovy "talentované :lol: " prsty jí mohou způsobit jedině úlevu.+ Nezhnisá to, jsem si jist. +Políbí zacelující se ránu a pátravě si prohlíží její poškrábaný hrudník.+ Co se ti to vlastně stalo?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 11:07 pm

Fab: drží při vyndavání trnů a třísek, odstrčí mu ruce, když začne "lékařsky" zkoumat kolem podprsenky. coby, pokrčí rameny. nějak blbej prales, nebo co to bylo. hnusnej a hustej. pohyblivý písky a hnusný křoví. nějakej hnusnej biotop... uhýbá mu, když se jí zdá, že působí nad rámec léčení. chtěla bych se vykoupat... jsem jak jetel. a zpocená... nakrčí čumáček.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 11:13 pm

Tir: Jistě, už se půjdeš vykoupat...+souhlasil by i s vlastním čtvrtěním, kdyby chtěla+..jen bych ještě ošetřil tady ten krvavej šrám na rameni a ten tady nalevo...+ukáže na docela malou ránu na levém ňadru.+ mohla by taky zahnisat...a to by pak vážně bolelo.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 11:19 pm

Fab: když myslíš... není si jistá, jak dlouho vydrží jeho dotyky snášte netečně, ale zatím se jí to daří a vidí, jak mu svou lhostejností dělá díry od osrdí. zatne zuby, aby vydržela, a rozepne a sundá si podprsenku - a doufá, že s tím bude mít Fabien větší potíže, než ona. jak já se těším, až se vyspím... reaguje na jeho jemné profesionální doteky, které v sobě mají i něco nad rámec povinností ;) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 11:22 pm

Tir: Úplně to chápu, musíš být hrozně unavená..+snaží se zachovat klid a "jen" léčit, aby jí moc nepopudil. Tir teď před ním stojí nahá a Fab zjišťuje, že i Samovy kalhoty mohou být těsné. Pohladí její zacelené rameno a lehounce ho políbí.+ Jsi hrozně statečná...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 11:25 pm

Fab: já vím. hodí přes to líbané rameno a jako královna ze Sáby odchází jen v kalhotkách směr koupelna. cestou sebere oblečky a hodí je k báglu, ví, že se Et, nebo někdo, postará. a taky kontroluje, jestli ji Fab následuje, jak předpokládá. co kdyby se jí ve sprše udělalo špatně třeba... :D
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 11:28 pm

Tir: +Jde za ní jako beránek.+

+Do pokoje vletí sova a málem narazí do Tir. Na nožce má přivázaný vzkaz pro Faba.
Fabe,
prosím, přijď do špitálu. Máme tu dvě zájemkyně o práci a myslím, že by bylo rozumný, abys to viděl mám své důvody!!! M.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 11:31 pm

Fab: sice se nese hrdě, ale trochu přibarvuje to kulhání, aby si byla jista, ž půjde za ní. když přiletí sova, tak se zarazí tak, že nemusí nic hrát a vážně se málem přerazí. a koukne na něj, co se děje.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 11:36 pm

Tir: +Zachytne jí, aby neupadla, a tak na okamžik spočine Tir v jeho náručí. Přeletí rychle vzkaz a pro sebe si zakleje (fuckinghell fuck :twisted: ).+ Musím do špitálu...něco se tam děje. Moll má nějaký problém či co. +Zní skoro zoufale.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 13, 2010 7:35 am

Fab: když ji chytí, v první vteřině se k němu instinktivně přitiskne a má hroznou chuť ho plíbit. pak se ale odtáhne. to, co slyší, ji hrozně zklame. těšila se, že ta hra bude ještě chvíli pokračovat a bude mít nějaký velmi uspokojivý konec. a zatím kulové... do práce, do špitálu? opakuje po něm. a odstoupí od něj. když musíš... pokrčí rádoby lhostejně rameny a má co dělat, aby jí nešly slzy do očí. tak čau. odvrátí se od něj a odchází. ale nějak si ani neuvědomí, že se ho chytila za ruku. když jí dojde, proč nemůže dál, že se ho drží, pustí jeho dlaň, ale nevydrží a jedním prstem jemně pohladí konečky jeho prstů. a pak jde rychlým kulháním do koupelny.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles