Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage
mollyz píše:+Sundá Fabienovi boty, rozepne mu pásek u kalhot, aby ho to v noci netlačilo a nenutilo zvracet a přikreje ho dekou.+
Fab: Stačí, když mě zavoláš, Fabe, budu blízko. A kýbl máš pod sebou, jo? +Naleje mu do krku vyprošťovák, který namíchala z ingrediencí, které nosí v kabelce.+
Sam: On to už zvládne, Same. Pojď taky spát. +Vezme ho za ruku a vede ho pryč.+
Fabien píše:+Zmateně zakňučí+...ještěřičko moje...+a usne jako špalek.+
Isamun píše:(v kabelce? mobil, klíče, antiperle, ... a napadaj mě ještě další věci... )
Fab: lehni! okřikne ho. a dej pokoj už... když si představí, že by Fab Molly odvolával od zahřívání lože.
nakloní se do chodby a zapíská, chvilku čeká, jestli přiletí nějakej havran, nebo je má Tir s sebou. za chvilku se dostaví Jářku. Sam instruuje. tady na toho máš dát Tir pozor. kdyby v noci uhynul, oči jsou tvoje. dobrou. dík.
Molly: jde s ní za ruku. myslíš? já bych nerad, aby tě odvolal v nějakém kritickém okamžiku... přitáhne si ji za ruku k sobě a políbí do vlasů. v žádném okamžiku...
mollyz píše:Samík: +Pohladí ho po tváři.+ Neboj, přimíchala jsem mu do toho něco na spaní. Prospí dva dny a bude čilej...Nenechám se od tebe odvolat...+obejme ho.+
Ještě předtím stihne podrbat na hlavičce havrana.+
jářku píše:celkem ochotně se nechá pohladit a jakoby se na Molly culil. pak se baví tím, že upíjí zbytek chlastu, co měl Fab ve sklence, kterou odmítl pustit i při stěhování po schodech. vyrvala mu ji až Molly při odstrojování. a když Fab usne, promenáduje se Jářku po něm, a kontroluje životní funkce, jemně ho ozobává a zkouší reakce - přestože Fab chrápe a místy pokřikuje ze spaní - co kdyby náhodou opravdu uhynul a ty oční bulvy byly volné...
Isamun píše:Molly: na spaní? to je dobře... a odejdou k němu do pokoje. a u Tir nechají raděj pootevřené dveře.
Fabien píše:+Hrozně se ve spaní mele, neboť se mu zdá, jak na jeho tělo přilétají supi a on je nedokáže odehnat.+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků