Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » stř dub 14, 2010 12:00 pm

Tir: +Je to překvapující, ale na Faba to funguje. Nejdřív si myslí, že se mu to jen zdá a spokojeně si mrmlá ze spaní, pak ho ale Tir políbí a to ho probudí. Nestihne ani pořádně zamžourat a vyhodnotit situaci. Okamžitě je pohlcen její vůní a dotyky.+ Ještěřičko.....+zamumlá a přitiskne ji k sobě.+ Hrozně jsem se bál...+vrací ji polibky něžně a naléhavě a její hlazení má přesně ten efekt, který Tir zamýšlela vyvolat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 12:10 pm

líbají se a Tir spokojeně vnímá jeho stále větší a tvrdší erekci na svém stehně otírá se o něj celým tělem a mazlí se. objímá ho a líbá. lásko, jsme spolu... já jsem se bála, že už... Fabienku, lásko... šeptá mu a drží se ho pevně. pojď ke mě... vzdychá mu do ouška.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř dub 14, 2010 12:52 pm

Tir: +Poslouchá, hladí ji , nemůže se jí nabažit. Mapuje její tělo, překulí se na ní, líbá její tvář, soustředí se na její škrábance, kterým věnuje zvláštní péči. Sune se po jejím těle, v erekci mu pěkně cuká, ale chce si ji užít, kdzž měl takovou pauzu.+ Já se taky bál...jsme spolu...neboj.....jsi moje....moje...+hladí její malá ňadra, líbá je a lízá, ruka se mu třese vzrušením.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 1:11 pm

Fab: tvoje... líbá ho a chvěje se pod jeho dotyky a uvědomuje si, jak něžně ji opečovává a připravuje. tvoje, Fabienku... také si ho užívá, jeho objetí, líbání, svalů a pleti, vlasů, vůně, jeho hlasu - a hlvně toho, že je u ní. nechce se už vracet k tomu, co bylo, ale stejně mu šeptá: odpusť, lásko. miluju tě...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 14, 2010 2:37 pm

Tir: +Septá jí stejně něžně+: Miluju tě...podrábanou, zlobivou, naštvanou, krásnou...když se směješ, když pláčeš, když...odpusť mi...+nějak se do toho chlapec zamotává. Líbá teď její bříško, hladí boky,c mazlí se, občas chytne její ruku a olíbá jí prsty. Pak se vrátí na bříško, jazykem zkoumá její pupík. Zrychleně dýchá a třes rukou se mu rychle šíří do celého těla.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 6:24 pm

Fab: hladí ho ve vlasech a svíjí se, protahuje a tře o jeho tělo. dýchá rychle a přivírá oči. jěště víc rozevře stehna a třese se po celém těle jako on. strašně se mi stýskalo, Fabienku. šeptá mu. pod jeho dotyky se její dech dostává do povědomého pravidelného rytmu a taky se ve stejném rytmu mírně vlní její pánev, jak se ho nemůže dočkat.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 14, 2010 6:56 pm

Tir: +Pozvánka do jejího klína Faba rozklíží. Líbá jej, jazykem vítá po tak dlouhé době, hladí její stehna a po chvíli, kdy už sám nemůže vydržet se mezi jejími stehny prosmýkne, vášnivě jí políbí na ústa a vezme si ji s úlevou a radostí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 7:06 pm

Fab: zavzdychá a prohne se proti jeho jazyku. hladí jeho temeno a ramena. a hlazením dlaní ho láká k sobě nahoru - když to udělá oplácí mu plibky a šťastná ho přijme v sobě. obejme ho nohama a hladí jeho ramena i záda. vlní pánví pomalu proti němu a líbá ho vášnivě celými ústy i jazykem.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř dub 14, 2010 7:18 pm

Tir: +Jak do ní vstoupí chvíli zůstane bez hnutí a jen se s ní vášnivě líbá. Užívá si její hloubku a když se ona začne proti němu pohybovat, pohne se i on. Nejprve pomaličku, spíš se v ní natáčí, hladí její boky, stehna a stále ji líbá. Po chvilce začne více pohybovat pánví a přirážet proti Tir.+ Jsi úžasná, lásko...+mumlá ji do úst.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 7:26 pm

Fab: je zase naprosto unešená z toho, jak její tělo reaguje na jeho tělo a na jeho péči. třese se a vzdychá. strašně moc tě chci, miláčku... říká naléhavě, když se na chvílí přestanou líbat a otevře oči. je tak hotová z toho, že je zase s ní a v ní a jak si ji bere, že je strašně rychle na pokraji vyvrcholení. ale nemíní se od Fabiena hned tak odtáhnout. ty jsi tak... miluju tě...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles