Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Angelina » stř dub 14, 2010 12:17 pm

°Přehodí nohu přes nohu a úsměv ji neopouští.° Ale přeci není třeba spěchat? Proč si jen tak nepopovídat? Nečeho se nenapít? °Sklouzne očima ke karafě whisky na stolku.° K důležitým věcem se dostaneme také... Viděla jsem vaši milou kolegyni. Ale někdo mi tu stále chybí. °Zamrká významně.°Já přeci mám svého odborníka, který se stará jak o mé zakázky, tak o mne... °Svůdně se usměje a vypadá jako velká spokojená kočkovitá šelma - líně a spokojeně.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř dub 14, 2010 6:52 pm

protáhne xichtík, ale i tak nalije na podnese sklenku, šťedrou dávku whisky, a pootočí podnos tak, aby sklenka byla před Angelinou. prosím. nejsem si jistá, že máme led...
na přátelské rozmluvy teď zrovna není nejlepší doba. mám dost práce. ovšem jako naše klientka - pokud ji stále chcete být - mi klidně vyprávějte, co vás přivádí. a pokud máte na mysli mého bratra (to vysloví dost majetnicky), je poslední dobou poněkud indisponován. nejsem si jista, že mu budu moci svěřit váš případ. ale uvidíme... oč jde?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Angelina » stř dub 14, 2010 7:01 pm

°Chopí se sklenky a ani se nezabývá tím, že pije sama.° Bez ledu je nejlepší... nerada ředím požitky. °Zatváří se rozladěně.° Ale Eternity! Vy mne zklamáváte! Isamun že by nebyl schopen ujmout se mých záležitostí? Tomu nevěřím. °Zase se usměje, velice žensky a sebevědomě.° Myslím, že přeháníte. Že přeháníte péči o bratra. Už to není malý chlapec, má drahá. °Její úsměv nazanačuje velmi intimní vzpomínky.°
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř dub 14, 2010 7:55 pm

Angelina: madame, na tohle já skutečně nemám čas. pokud máte něco konkrétního - řekněte to. budu se snažit najít nejlepší řešení. ale nebudu poslouchat vaše hodnocení našich rodinných vztahů. dívá se vážně a trochu otráveně. tak máte něco, s čím se mi chcete svěřit?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Angelina » čtv dub 15, 2010 4:27 pm

°Nenechá se vyvést z klidu ani svého tempa. Popíjí a dívá se na Eternity. Ve tváři se jí mihne tvrdost.° Ale Eternity, drahá, nedovedu si představit, proč by se Isamun neměl ujmout mých záležitostí osobně. Nechci vás zatěžovat podrobnostmi, které jsou jemu dobře známy. A sebe také ne. °Dopije sklenku a položí ji na stolek před sebou.° Vím, že kancelář vedete vy. Ale trvám na tom, aby se on sám rozhodl, zda mi znovu nabídne své služby. Jsem přesvědčena, že ano - a dokonce velmi rád. °Sebevědomě se usměje.° Stačí, když s ním promluvím...
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte dub 20, 2010 7:31 pm

Angelina: myslím, že brzy budete mít možnost. sama nerada uzná. čekám, že se brzy doataví, máme pracovní poradu. asi bude opravdu nejlepší necht rozhodnutí na něm. co uděláme, když vaši nabídku odmítne? mám hledat někoho jiného z týmu, kdo by to převzal? snaží se jednat profesionálně a pragmaticky.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Angelina » úte dub 20, 2010 7:37 pm

Eternity: Této eventuality se skutečně neobávám. °Usměje se sebevědomě.° Ráda bych se upravila, drahá. °Zvedá se a vyráží směrem na toaletu.° Nechci nic ponechat náhodě, to doufám chápete? A muži jsou tak snadno odhadnutelní a programovatelní - nemyslíte? °Odkráčí a už cestou z kabelky vyjímá parfém.°
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 7:38 pm

Hnusná rajda!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 20, 2010 7:56 pm

vletí tam na poslední chvíli a vidí Et.
Et: ahoj, jsem nějak zaspal, nebo co. tak co je? co máme na programu? sedne si do křesla a zavětří ve vzduchu. tady něco... máš novou voňavku? nebo už ji znám? spíš znám, viď? ale to je teda síla... kouká bezelstně na lehce otrávenou Eternity.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte dub 20, 2010 8:06 pm

Sam: ahoj. na pořadu dne se rýsují nepříjemnosti. máš tu návštěvu. tváří se, že pracovní, ale mě se to tak úplně nezdá. třeba budeš rád, ale já moc nejsem. dobře, že sedíš. tváří se dooost naštvaně.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity